Jak som povedal, auto nepoznas, nikdy si ho v zivote nevidel leda tak na fotolittleB píše:Blablabla, klasika. Ja neviem, čo si všetci na SK BMW klube myslia - že si budú len tak do niekoho kopať hneď od začiatku, ako som sa tam registroval a napísal pár reakcií na predražené autá v predaji, a ja budem stále mlčať a nekopnem si do vás keď vy robíte blbosti?Korado stále vyrýval, tak mu to len oplácam.
A s tebou to už aj tak nesúvisí, aj keď by bolo naozaj férové, keby si ukázal tunajším majstrom, ktorí dolaďujú každý detail na svojich sedmách, do akého stavu si tú svoju nechal upadnúť, resp. za akú trúfalú cenu si ju na BMW klube ponúkal. Viac zničenú a vybývanú sedmu som ešte nevidel ani na poľskom allegre, navyše cena vôbec nezodpovedla stavu.
![]()
Buď hlavne rád, že si sa sedmy v takom stave zbavil (že ju niekto vôbec chcel a neskončila niekde na vrakovisku). A ak si chceš vybavovať veci osobne, dám ti kontakt na môjho právnika - myslím, že moje kópie tém zo slovenského BMW klubu by bohate stačili na podanie žaloby na ochranu osobnosti.
Ja sice neviem, ale huste mas reci, a som povedal ze ked mas nieco proti mojej osobe mozme si to osobne vysvetlit a nie tu za klavesnicou hrat sa na machra a vytahovat slova ako "dam ti kontakt na mojho pravnika" ty nemas asi ani predstavu co stoji pravnik na takyto ucel a neviem podla akeho zakona a podla coho by si chcel podanie zaloby na ochranu tvojej osobnosti