oxik orientblau 740i
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
-
Hugo
Re: oxik orientblau 740i
mne sa podla foto zda, ze ti predok nejak velmi vysoko stoji, teda ze mas velku medzeru od kolesa ku blatniku. Ake mas tam pruziny? Original?
BMW 740iA E38 09/1994; diagnostika INPA a DIS
- oxik
Myslím, že pružiny by měli být origo..
Dnes jsem měl a zítra mám na čištění půjčenej bochník..jede se s nim dobře, LOGIC 7 je pecka, DD je pecka, DVD je super
Ale tomu auto prostě něco chybí.. přijde mi takový neosobní, bez duše..asi bych si zvyknul, ale zatím bych neměnil 
Při třídění fotek jsem narazil na pár 7er, který jsem nafotil v prosinci v Dubaji, kam mě shodou okolností přivedlo 7er forum, odkud jsem se dostal na fishmakerovo stránky a jeho "výlet" spolu s jaraxem do emirátů mě inspiroval, takže díky fishmakerovi a jaraxovi
Ve skutečnosti jsem jich potkal mnohem víc ale neměl jsem s sebou foťák a mobilem to většinou dopadlo tak, jak vidíte na fotkách
, mimo jiné i 2x E38 totální tuzing na gigantickejch chrom kolech a myslím, že jedna měla i křídlo ala F1
, F02 v matný modrý ale ani jednu dýzlovou a převážně byly všechno krátké verze..

No a narazil jsem na fotku, kterou jsem fotil ještě v roce 2013 někdy přelom podzim/zima.. v tu dobu ještě nebyla moje a já na ní zíral nalepenej na okně
Prostě splněný sen 

Dnes jsem měl a zítra mám na čištění půjčenej bochník..jede se s nim dobře, LOGIC 7 je pecka, DD je pecka, DVD je super
Při třídění fotek jsem narazil na pár 7er, který jsem nafotil v prosinci v Dubaji, kam mě shodou okolností přivedlo 7er forum, odkud jsem se dostal na fishmakerovo stránky a jeho "výlet" spolu s jaraxem do emirátů mě inspiroval, takže díky fishmakerovi a jaraxovi
Ve skutečnosti jsem jich potkal mnohem víc ale neměl jsem s sebou foťák a mobilem to většinou dopadlo tak, jak vidíte na fotkách

No a narazil jsem na fotku, kterou jsem fotil ještě v roce 2013 někdy přelom podzim/zima.. v tu dobu ještě nebyla moje a já na ní zíral nalepenej na okně

- P3RF3KT
Ve predu mas origo pruziny na original m-tech tlumicich. Vzadu mas cervene snizene pruziny.
BMW E38 740i M62 Kompresor Individual
PRODEJ NÁHRADNÍCH DÍLŮ e38
- Rostik
Tady na té poslední fotce to je nějaké snížené i v předu
Jinak v předu chce sedma vždy aspoň lehce snížit jinak to vypadá blbě 
- oxik
Jojo, posledni fotka je jeste na starych pruzinach, ktery z toho auta ma nejspis perfekt 
- oxik
Tak sedmu mám dnes měsíc a kousek tak to trochu zhodnotím 
Najeto 1550km, většina po městě s požitkem z jízdy, takže občas trochu zablbnout, ale jindy zase pohodová jízda na spotřebu.. průměrná spotřeba 16,53l LPG na 100km..
Spotřeba benzínu je 1,04l/100km, cena za kilometr provozu plyn+lpg je 3,24Kč
Celkem s koupí sedmy a provozem za měsíc jsem na krásných 141 183 Kč
Toť statistiky ze spritmonitoru 
Sedma dostala k měsíčním narozeninám dárek v podobě přívěsku, který máte většinou všichni

Za 14 dní dostane péči v podobě rozleštění laku a doufám že i nová kola konečně
Nadále zbývá pořešit snížení předku, lambda, servotronic, poškození sedaček (domlouvám samozřejmě s profíkem Spoonerem
), odstávající prahy na pár místech, zjistil jsem že ještě jedno PDC čidlo vzadu zlobí a občas si zapípá jentak pro radost 
S autem jako takovým jsem fakt spokojenej, je super pocit ve třeťáku jezdit vlastní 7er..
Od rodiny nebo známých jsem zatim neslyšel nic než chválu, dokonce i že je pohodlnější a svižnější než RR Sport
Ale to už moc odbočuju, je prostě fajn splnit si sen 
Najeto 1550km, většina po městě s požitkem z jízdy, takže občas trochu zablbnout, ale jindy zase pohodová jízda na spotřebu.. průměrná spotřeba 16,53l LPG na 100km..
Spotřeba benzínu je 1,04l/100km, cena za kilometr provozu plyn+lpg je 3,24Kč
Celkem s koupí sedmy a provozem za měsíc jsem na krásných 141 183 Kč
Sedma dostala k měsíčním narozeninám dárek v podobě přívěsku, který máte většinou všichni

Za 14 dní dostane péči v podobě rozleštění laku a doufám že i nová kola konečně
S autem jako takovým jsem fakt spokojenej, je super pocit ve třeťáku jezdit vlastní 7er..
- P3RF3KT
Nemám, chtěl jsem je ale když sme je u Mišulina vyndali zjistili jsme že byli o závit prasklý. Nechal jsem teda svoje co sem kupoval nový -35mm. Jinak na tý fotce to právě ještě je na těch prasklejch sportovních proto sem to chtěl páč to bylo tak akorát nízko. Bohužel proto že chyběl závitoxik píše:Jojo, posledni fotka je jeste na starych pruzinach, ktery z toho auta ma nejspis perfekt
BMW E38 740i M62 Kompresor Individual
- oxik
Dnes bych rád poděkoval Tomovi za obchod
Sedmu má moc krásnou a ty kola a poblil WOOL WOOL
(fotka je panorama, proto je kouslá)

7er PPL express

Po příjezdu domů jsem zjistil že mi vyteklo komplet servo

Včera večer s bráchovo bochníkem
, kupec se ještě nenašel