Jj chlapi,posral jsem to hezky. Normálně se vždy vážu... nevim proč jsem se neuvázal zrovínka při týhle jízdě. A že jsem mohl skončit s placatou hlavou a mozkem na silnici vím.

Byla to fakt z prdele klika,nic mi v podstatě není. Auto má ten bok,všimněte si že na pár místech jsou plechy prodřený zkrz... pak je kaput přední nárazník,kapota,okno,boční okno,zadní nejde stáhnout až dolů,zrcátko,zadní světlo,podle vyteklý vody asi chladič a motor je kousek posunutej do strany. Ale je na takovým pomocným rámu na šroubech tak je možný že to stačí srovnat. Jinak asi tomu nic není.

Tyve mám fakt dost,pořád ten okamžik nárazu mám před očima,hnusný fakt. Hlavně ten stav mysli... prostě odevzdanost,vypnuto,vygumováno. Rána jak prase,otočka na boudu a pak už jen vylézt ven a co dělat v první chvíli...

Prostě i když vím že v sedmě by se mi tohle nestalo,to bych musel hodně pálit... i v ní tohle budu mít na paměti a asi už se na kravení vyseru,fakt to nestojí za to. Získám tím max. minutu,dvě... stojí to za život? Když si představím že tam taky klidně mohl někdo jít nebo jet na kole...

Fuj,ani nedomyslet. No a co jsem získal? Ušetřil jsem si čas? Místo ve čtvrt na deset jsem byl doma někdy v jednu. Pár modřin a škrábanců a psychika na hadry. O pokutu a tak nejde,moje vina a můj problém. Ale mrzí mě to auto,bylo to zbytečný.

BMW E65 735i 9/01 (pro zlost), BMW E36 Compact 316i 8/94 (dailyna), BMW E21 318i 5/81 (pro radost a relax)