Kantyho 735i-čko...:)

zde se můžete vy a vaše auto představit
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Kantys735i

Kantyho 735i-čko...:)

Příspěvek od Kantys735i »

Zdravím všecky nadšence do této vlajkové lodě od BMW ;) chtěl bych vám tu taky představit můj před pár týdny splněný sen.Koupil sem 735i E32 s LPG zapsaným v TP,výbava dostačující 8-) koupená po 1.majiteli (pán 71 let)kerý ji kupoval jako fungl novou.na autě bylo pár much jako prasklé čelní okno,a K.O váha vzduchu (druhou měl kámoš doma)..jinak myslím pěkný kousek a klavně byl v garáži a měl pravidelnej servis... mrkněte na foto s pozdravem Kanty Šternberk (na fotkách je i kámošova černá E32 3.5i) http://kantys.rajce.idnes.cz/
T613

Re: Kantyho 735i-čko...:)

Příspěvek od T613 »

neobvykla ale pekna barva
s tema hadicema na plyn se zas nekdo vyradil jak vidim :-)
Kantys735i

T613 píše:neobvykla ale pekna barva
s tema hadicema na plyn se zas nekdo vyradil jak vidim :-)
to máš pravdu, ty hadice sou otřesný,taky sem hleděl na tu barvu když sem limuzínku kupoval stříbrná z nádechem do modra..
Conscious

Příspěvek od Conscious »

Barva luxusní fakt. 8-) Hadice příšerný fakt. 8-) A ten kámoš... proč nemá masku? Nějakej novej designerskej prvek k tý čirý optice? :mrgreen: :lol: Jinak co jsem koukal tak výbava té tvé je docela slabá na sedmičku,docela se divim že tam nemáš ani OBC. :? Kdyby ti chyběl,mám. :mrgreen: Ale celkově moc pěkná 32ka,no ta barva prostě nemá chybu. Má jméno? Trochu mi připomíná na e38 aspensilber - ta je šedá s nádechem dorůžova,super. :)
BMW E65 735i 9/01 (pro zlost), BMW E36 Compact 316i 8/94 (dailyna), BMW E21 318i 5/81 (pro radost a relax)
Kantys735i

Ta černá totiž byla střeléná na předek do svodidel tak je po opravě a nemá to nalakovaný a chyběj mřížky atd.....no teď je to otloukánek ae po zimě bude nice ;)
scorpion

Příspěvek od scorpion »

jak se ti jezdí s podtlakem s kombinací automatu?? :D :D když dáš skoro plný kotel jede to a nevybuchuje?? :D :D zdá se mi že občas asi jo dle toho slepeného airboxu :D :D a jak je na tom váha? :D :D
Obrázek
Kantys735i

scorpion píše:jak se ti jezdí s podtlakem s kombinací automatu?? :D :D když dáš skoro plný kotel jede to a nevybuchuje?? :D :D zdá se mi že občas asi jo dle toho slepeného airboxu :D :D a jak je na tom váha? :D :D
abych pravdu řekl na plyn s tím nejezdím páč když sem to kupoval, tak pán říkal že to moc dobře nejede, že to chce seštelovat.. tak právě jezdím na benál aby právě neodešla váha pač když sem to přepnul tak to střílelo solidně :shock: a váha naštěstí přežila uff 8-) časem se na to vrhnu až seženu někoho kdo dělá lpg.. a stím airboxem nevím, už sem to tak koupil a vůbec se mi tam ta izolačka nelíbí :( pěkná prasárna :), chtělo by to novej nemá náhodou někdo?? :?:
JaraX

Příspěvek od JaraX »

Kantys735i píše:
scorpion píše:jak se ti jezdí s podtlakem s kombinací automatu?? :D :D když dáš skoro plný kotel jede to a nevybuchuje?? :D :D zdá se mi že občas asi jo dle toho slepeného airboxu :D :D a jak je na tom váha? :D :D
abych pravdu řekl na plyn s tím nejezdím páč když sem to kupoval, tak pán říkal že to moc dobře nejede, že to chce seštelovat.. tak právě jezdím na benál aby právě neodešla váha pač když sem to přepnul tak to střílelo solidně :shock: a váha naštěstí přežila uff 8-) časem se na to vrhnu až seženu někoho kdo dělá lpg.. a stím airboxem nevím, už sem to tak koupil a vůbec se mi tam ta izolačka nelíbí :( pěkná prasárna :), chtělo by to novej nemá náhodou někdo?? :?:
zajed si za p.Adamcem do Olomouce do mrazíren na Wolkrovu ulici, dělá LPG a seřidi ti to, připadně spraví
BMW service expert - http://www.jarax.net
hubas

Příspěvek od hubas »

Tu černou sedmu znám...prodával ji chlápek někde myslím od Budějic. Měla příšernej volant a na kufru tuzingovej nápis V6...
BMW e32-735i-10/91, manual+LPG
Volvo V70 I.-2,5d-10/99, automat
Opel Corsa E-1,4i-04/17, manual+LPG
EX BMW e38-740i-06/96, automat+LPG
Kantys735i

hubas píše:Tu černou sedmu znám...prodával ji chlápek někde myslím od Budějic. Měla příšernej volant a na kufru tuzingovej nápis V6...
jo jo to by tak sedělo, tak z tech tuzingovejch věcí už tam není nic a je to krasavice a parádně mu jede :) ;)
Odpovědět