Výbava v porovnání se zdejšími koráby asi nic moc, ale mě to zatím stačí
Auto je původem z DE, odkud si ho první majitel odvezl sebou do Californie, kde nějakou dobu jezdilo. Po jeho návratu do DE bylo auto prodáno člověku, kterýho ho dovezl do ČR, načež ho předemnou koupil na chvilku klučina a celkově čtvrtým majitelem jsem po něm tedy já. Dostal jsem k němu i obálku plnou různých dokladů a faktur za servisy snad od roku výroby.
Co se stavu týče, auto je naprosto bez koroze, chromy v pořádku, je tam nově dělaná celá přední náprava atd, (musim ještě projít ty doklady
Stav po koupi -

Cca po týdnu vlastnictví jsem objevil hezkej introš v černý kůži, tak jsem se jal povyměňovat. Vyměnili se tedy sedačky, přední nyní el. s výhřevem, pak jsem měnil všechny tapecy s chrom kličkami, a komplet palubku vč. tunelu. Stropnici a vršky sloupků jsem nechal šedý, to mi zas tak žíly netrhá

A jedna bonusová

Co se plánů týče, tak bych ho chtěl dostat do úplného topstavu z technické stránky, naimpregnovat kůži a na léto pak sehnat nějaký hezčí kolečka. Díky aktuální spotřebě uvažuju zlehka i o zástavbě LPG ale nejsem ještě pevně rozhodnutý.