Já se tedy taky přidám, i když tu jsem už nějaký čas. Svojí E32 jsem kupoval po dlouhém stání ve stodole, kdy na něm předchozí majitel udělal pár věcí, některé zkazil, některé ne, hodně dodělávek po víkendech auto zprovoznilo. Časem uděláno mnoho věcí, rád se vtom hrabu, i když poslední dobou už potřebuji spolehlivější a novější 7er na denní ježdění a někdy i na delší trasy směr D,F,I a GB, proto jsem svojí srdcovku dal na inzerci. Úmyslně píšu Fivajsovo sedmy, páč jsem rozhodnutý jít do E38. I tak víkendy budou věnovány opravám aut, nejen mých, ale i cizích. Prostě se v tom budu hrabat a hrabat a hrabat. No o mě - veselý, přátelský, pracovitý, rád pomohu, nikomu nic nedlužím a nemám rád šméčka. Toť vše
Tady jsou moje albumy, co se Vám jistě nebude líbit je to debilní denní svícení, které neuznávám a jelikož rád zapomínám rozsvěcet a už mě to stálo pár korun na pokutách, tak je na autě namontováno (je to napíchaný vratně jen na pojistky, bohužel ze spodu už jsou 4 malý vrutíky, což se dá při demontáži zamáznout a retušnout)
Tak a teď můžete pomlouvat

:
http://fivajs.rajce.idnes.cz/