Kdo jste v ní už taky jel? Podělte se o zážitky, já osobně jsem z ní unešen
P.S: Omlouvám se za duchaplný příspěvek, ale strašně rád říkám že příští auto chci zase a opět BMW a nic jiného
Jj, v Autecu.. Já toho využil protože si táta kupuje X5 tak jsem tam okukoval sedmu no a sami se nabídli.. Testovačka nic nestojí, podepíšeš jen papír s případnou spoluúčastí na 30000Kč, dostaneš klíčky, nějakej člověk z BMW si sedne vedle Tebe a můžeš si jezdit..NORMANN píše:to se dá nějak objednat? i když to zrovna nejdu koupit? co stojí taková testovačka, jak dlouho trvá, kolik se tak cca najede km?
no ale můj tatík si v životě žádný auto nekoupil, pokud ano tak mě k vánocům auto na gumu.Tomas735i píše:Jj, v Autecu.. Já toho využil protože si táta kupuje X5 tak jsem tam okukoval sedmu no a sami se nabídli.. Testovačka nic nestojí, podepíšeš jen papír s případnou spoluúčastí na 30000Kč, dostaneš klíčky, nějakej člověk z BMW si sedne vedle Tebe a můžeš si jezdit..NORMANN píše:to se dá nějak objednat? i když to zrovna nejdu koupit? co stojí taková testovačka, jak dlouho trvá, kolik se tak cca najede km?
tak tak čeeče, bereš mi slova z duše, chuť by byla, ale styděl bych se, na 2. stranu, pokud bych tam očumoval F01 a ten Verkaufer by mně začal přemlouvat, ať se v tom svezu, tak bych se zas dlouho přemlouvat nenechal....KAMIL740 píše:ja bych tam asi taky nesel![]()
rad bych se projel ale .... je mi strasne blby jit i do bazaru projed auto kdyz nemam v kapse na nej prachy
Však jsem psal že se nabídli samiNORMANN píše:tak tak čeeče, bereš mi slova z duše, chuť by byla, ale styděl bych se, na 2. stranu, pokud bych tam očumoval F01 a ten Verkaufer by mně začal přemlouvat, ať se v tom svezu, tak bych se zas dlouho přemlouvat nenechal....KAMIL740 píše:ja bych tam asi taky nesel![]()
rad bych se projel ale .... je mi strasne blby jit i do bazaru projed auto kdyz nemam v kapse na nej prachy
co když si všimli, že patříte s tatíkem k sobě, no a tatík si přece šel pro x5tku, ne? taxe prostě nabídli.Tomas735i píše:Však jsem psal že se nabídli samiNORMANN píše:tak tak čeeče, bereš mi slova z duše, chuť by byla, ale styděl bych se, na 2. stranu, pokud bych tam očumoval F01 a ten Verkaufer by mně začal přemlouvat, ať se v tom svezu, tak bych se zas dlouho přemlouvat nenechal....KAMIL740 píše:ja bych tam asi taky nesel![]()
. Ale tu M3 předtím jsem chtěl teda sám
...