Vratil som sa znovu k E32 po predaji E38 a auto je vo velmi peknom stave po starsom panovi 227tisic origo a aj tak vypadá trapia ma tam niake drobnosti.
1. motor ide krasne volnobeh nekolise ale občas sa stane 2-3x do týždna teply startuje dlhsie akoby padol benzin nie na 3 otočky štarteru ale na 6 otočiek a to postupne nabieha do volnobehu. Pri dojazde do križovatky otačky padnu na spodnu hranicu že sa stane že aj skape motor čo je menej, vacsinou zakolisu a zostane v chode. Aby sme sa neopakovali menil som cerpadlo v nadrzi (nie za nove) vymenil som tlakový ventyl na rampe (nie nový) menil som paliv. filter (nový)viem ze by to malo byt vsetko nove ale snad nebudu dve starsie veci uplne rovnako poskodene.( snad)

2. Stierace poloha (to ma trapi teraz najviac) stredna medzi max a ciklovacom ide v intervaloch 5 sekund pocas jazdy co mam dojem je interval ktorý by sedel s casom ked auto zastavi trebars na krizovatke po rozbehnuti by sa mali spustit na menej ako sekundový interval. Nedeje sa tak, vlastne idu stale v intervale 5 sekund.(ak je niaky modul ovladania stieračov dajte vedieť kde je a vymenime)
3. Zosilovač. Mam 6 cievkový zosik boli v nom zhorete 3 odpori na doske s pojistkou teda napajacej doske, kedze neboli citatelne vymenil som ich z inehoho zosiku(BMW). Chalanko sa rozbehol hudba hraje vsade aj delenie je pocutelne ked skladba skače po reprakoch len hlasitost radia je niekde za polovyckou uz by malo revať, ale nereve. Naopak šepka to ako podmaz a pri pridani volume na max to napriek jemnemu zvýsneniu hlasu začne chrapčať v reprakoch výškačoch ako by ich islo roztrhnuť. A to mi je najzahadnejsie ze pri strasne slabom hluku sa repraky chovaju ako by strasne revali

4. Výhrev zadneho okna Nejde . Pojistka dobra relatko cvaka(pod sedadlom zadným)
Dik za radu