Hej hula hula ...
tak se trochu podělím se svou drahou polovičkou ....
jmenuju se Martin a je mi 24, ale vypadám na 23 ... E38 je moje třetí BMW a čtvrté auto celkově ... první byla Fábie 1,9TDi v plný palbě, kterou mi ale zničili kroupy v Pražské Libuši (to byl fakt masakr) ... fotky zde: http://sveda69.rajce.idnes.cz/Autiko_-_kroupy/
další výběr byl E46 320d ... auto super, ale kamarád mě pak svezl v benzínovém šestihrnku a bylo rozhodnuto .... dízl de z domu ... fotky zde: http://sveda69.rajce.idnes.cz/BMW_320d_E46/
další bavko byl E36 compact 323ti ... vcelku raritka, mezi těma 316ti .... bavilo mě si mazat ostatní kompakty ze zpětných zrcátek .... v té době jsem měl přítelkyni v Českých Budějovicích a jezdil jsem za ní každý víkend a za rok jsem s ním nalítal 20 tisíc a jen sem lil benzin a sem tam olej .... to auto mě hodně bavilo a občas si postesknu ...
fotky zde: http://sveda69.rajce.idnes.cz/BMW_323ti_E36/
No a pak sedmice ....
Auto jsem koupil minulej rok v září s najetejma asi 329 000km, ale koho to zajímá .... Vztekejte se jak chcete, ale ani výbava mě moc nezajímala, měl jsem před tím Compacta a tam byl na elektriku šíbr a vokna a byl sem úplně spokojenej, ani klimatizaci to nemělo a vůbec mi to nevadilo .... Měl jsem omezené finanční možnosti a tak jsem koukal spíš po levnějších sedmičkách s tím, že na nich prostě bude práce .... úplně první kterou jsem šel okusit byla ta zelená, co stojí pořád v AAA auto .... motor byl asi v posledním tažení, protože to jelo jako 1,2HTP a když sem upozornil na drobné pískání, tak mi prodejce řekl, že to je turbo .... pak se opravil, že prý je to kompresor .... slušně jsem poděkoval a šel hledat dál .... procházel jsem 740i a skoro pokaždé jsem dostal nakopáno od ledvin od automatických převodovek .... pochopil jsem, že musim ze svých nároků slevnit a koukal i po jiných motorizacích .... v jednom bazaru za barákem jsem našel 730i už v plynu ... Uvítal jsem, že auto není v černé kůži, a hlavně, že nekope převodovka při řazení .... plyn byl výhodou ...
Co jsem na autě udělal: Kluci z práce mě upozornili na to, že mi vzadu chybí jeden z pásů - to jsem při koupi vůbec neprohlížel, takže jsem koupil jeden pás (Docela porod to vyměnit) .... vepředu jsem vyměnil brzdy a čepařinu .... vyhodil jsem z auta hnusnej DVD vysouvací přehrávač, kterej čuměl z palubky jak zmrd a dal tam normal radio , který de zavřít pod tu vysouvací část palubky ... Vyměnil jsem bílé blinkry za oranžové (nějak se mi to k autu víc hodí) .... vyměnil jsem neorigo kola za (sice menší) origo BMW s pokličkama ... dokoupil sem držáčky koberečků .... Dále jste asi četli, tady na fóru, můj problém s topením, kdy netopila spolujezdcova půlka auta ... teď se má situace tak, že auto už topí, pravá část sice trochu míň, ale topí ... největší investicí zatím byla instalace bixenonů od Caknakise, za což mu opakovaně vzdávám hold a dík (BTW, ještě Ti dlužím prachy, vím o tom, nevysral jsem se na Tebe) ....
Co mě na autě čeká: Teď až se oteplí, tak se chystám vybrousit vorezlý blatníky a hranu kufru pod tou stříbrnou lištou ... čeká mě koupě levé mlhovky, která je prasklá, a pravého ostřikovacího zmrda na světla .... Přední kapotu asi vyměním celou, páč tam sou vymrdaný ledvinky a je dojebaná od kamínků, což se nevyplatí brousit a lakovat .... s tím vším sem auto kupoval a věděl jsem o tom .... Bohužel mi odešel systém stahování řidičova okénka ... což mě sere, kdekoliv, kde si musim vzít parkovací lístek .... ale motorek se cuká, tak doufám, že se tam jen něco šprajclo .... až to rozdělám, tak budu vědět víc, ale to zas čeká na teplejší víkend ....
Fotky sedmice zatím moc nemám, ale něco málo najdete tady: http://sveda69.rajce.idnes.cz/BMW_730i_E38_dalsi/ ... je tam ještě kamarádova 330i E46 a 328i E36
pro začátek by to mohlo stačit ....
Švédova zplynovaná E38 730i
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
-
Stew1988
- Kontaktovat uživatele:
Re: Švédova zplynovaná E38 730i
Zdarec chlape
Tak tě tu vítám a přeji tebe a tvojí 7er spoustu radosti a hodně ujetých km bez nehod a oprav
S pozdravem Stew
Tak tě tu vítám a přeji tebe a tvojí 7er spoustu radosti a hodně ujetých km bez nehod a oprav
S pozdravem Stew
NeWCars BMW e66 Individual DK90724
Ex. díle BMW e38 750iL DG50564
Ex. BMW e38 740i rv.99
Ex. díle BMW e38 750iL DG50564
Ex. BMW e38 740i rv.99
- fredy
- Kontaktovat uživatele:
Tak ať sedmule slouží
...stahovačky už jsem dělal na obou stranách a vždy bylo prdlé to kolečko... nic to nevydrží
...stahovačky už jsem dělal na obou stranách a vždy bylo prdlé to kolečko... nic to nevydrží
ex. E38 740i, 1994, manuál, lpg
...
E38 750iL, 1994 - prodej nd....
...
E38 750iL, 1994 - prodej nd....
- P3RF3KT
Thubms Up za barvu. Ještě foto interiéru 
BMW E38 740i M62 Kompresor Individual
PRODEJ NÁHRADNÍCH DÍLŮ e38
- Svedik
děkuji děkuji děkuji ...
k udělání fotek se asi jen tak nedostanu ... ale pokusím se, aby to bylo co nejdřív ...
....
k udělání fotek se asi jen tak nedostanu ... ale pokusím se, aby to bylo co nejdřív ...
- Svedik
tak jsem rozebral stahovačku, a je tam zpřetrhané to ocelové lanko ... dá se někde v OBI koupit jen to lanko na určitou dýlku a nebo se to musí koupit celé???
.... motorek mi běží ....
- Svedik
Prodano ...
Dalsi level: ???
Dalsi level: ???
- P3RF3KT
A jeje, proč šla z domu? A mohu se zeptat za kolik? Jinak další level jednoznačně zplynovaná 740i a nebo nejlépe iL 
BMW E38 740i M62 Kompresor Individual
- Svedik
šla z domu, protože se osmiválec a servis sedmy nebude mít rád s hypotékou ...P3RF3KT píše:A jeje, proč šla z domu? A mohu se zeptat za kolik? Jinak další level jednoznačně zplynovaná 740i a nebo nejlépe iL
takže další level bude pravděpodobně tříca .... osumnáctka í-eso .... ta bude provozně jinde ... jinak sem BMW pozitivní, takže o jiným autě než BMW ani nepřemejšlím ...
Ještě tu je možnost E34 525i ... ale ta bude taky servisně dražší a asi to ani tolik nepojede .... (obojí v kombajnu, kvůli kolu)
-
pavel.rossi
E34 525i s vanosem a manuálem jezdí velice pěkně. Měl jsem jí dva roky a ten motor v tom je naprosto dostačující.
vládní e32 735iL
ex BMW 740i e38,m60b40
ex BMW 523i e39
ex BMW 730D e38
ex BMW 525i e34
ex BMW 740i e38,m60b40
ex BMW 523i e39
ex BMW 730D e38
ex BMW 525i e34