Sedmičková řada se mi líbila vždy - nejvíce E38, ale bohužel v té době jsem si ji nemohl dovolit.
Po několika letech a postupem času, kdy jsem vystřídal pár aut nastala před měsícem konečně možnost si sedmičku pořídit. Začal jsem sbírat informace a hodně číst fórum. Po pár dnech bylo jasné, že to bude E65 po FL s tím, že musí mít šíbr, komfortní sedačky, výhřev, Logic 7, Dynamic Drive, velkou navi. Bylo mi jedno jestli to bude nafta nebo benzín. Chtěl jsem zachovalý kousek s jasnou a podloženou servisní historií. Štěstí se na mě usmálo asi po měsíci hledání.
Na moravě se ukázala jedna, která byla před dvěma lety exekučně zabavena a stála až do doby než se insolvenční správce dostal k tomu, aby ji nabídl k prodeji.
Při prohlídce mě překvapilo jak je auto zachovalé. Jako nové ho koupil ředitel a majitel společnosti zároveň, nicméně než si s ním pořádně zajezdil, tak šla společnost do konkurzu. Auto bylo zabaveno a dva roky stálo pod plachtou. Auto je tedy po prvním majiteli. Dle servisky servisované v BMW v Německu.
Jedná se o e65 730d po FL, r.v 08. Moje podmínky výbavy splnila, dokonce je výbava o dost bohatší
Z výbavy mě ještě napadá: noční vidění, tv, lichtmodul, natáčecí bixenony s automatickým přepínáním, webasto, softclose, keyless, hydrokufr, lednička, hlasové ovládání, 4x výhřev a víc mě teď nenapadá
Nicméně už jsem zjistil, že mi chybí držáky na pití a sluneční rolety
Mám jen pár fotek těsně po koupi. Počasí vypadá, že se umoudřilo, tak až to pořádně umyji a navoskuji, tak nahodím lepší fotky.