Spinacka e32 jde zamenit??
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
-
Spinacka e32 jde zamenit??
zdravim,potrebuji poradit mam rozbitou spinacku,pasuje tam i z jineho modelu nez jen z e32??diky za rady
- T613
Re: Spinacka e32 jde zamenit??
z e34 urcite jo
-
Rozdielne su ale pre volant s airbagom a bez. Konektor sedi aj je to funkcne az na dva piny ktore su navyse ale uchytit na konzolu sa neda bez nejakej zasadnejsej upravy. Cize ak mas volant bez alebo s airbagom, treba zohnat spinacku z rovnakeho.T613 píše:z e34 urcite jo
- T613
to je pravda, napul, airbag nemusi byt nutne voditko, protoze byly verze airbagu pro starsi i novejsi modely ... dulezite je se podivat co v tom aute proste mas a podle toho sehnat
a on tam neni problem se zapojenim, ale mechanicky to je jine, respektive starsi verze je tam jenom nacvakla dvouma packama, novejsi tam drzi takove mikro vruty
samotna vlozka je stejna z jakekoliv verze a roku e32/e34
a on tam neni problem se zapojenim, ale mechanicky to je jine, respektive starsi verze je tam jenom nacvakla dvouma packama, novejsi tam drzi takove mikro vruty
samotna vlozka je stejna z jakekoliv verze a roku e32/e34
-
-
jj,diky a jde vymenit jen vlozka??bez sundani cele spinacky??
- T613
Co by nesla, vlozka se vytahuje smerem do auta. Nemusis rozberat vubec nic, potrebujes "zlodejske naradi" a postup.
Tu spinacku tam v podstate mit musis, aby jsi nasel spravnou polohu natoceni pro vysunuti.
Tu spinacku tam v podstate mit musis, aby jsi nasel spravnou polohu natoceni pro vysunuti.
- T613
dnes jsem hledal nejake veci, ktere jsem nenasel, ale nasel jsem nahodou spinacku s klicem
aby bylo jasnejsi jak to funguje
spinacka + klic
je tady videt ta zarazka kterou je potreba stlacit aby se to dalo vytahnout ven

tady jsem udelal fixem nulovou polohu (kdyz se strci klic do zapalovani a nic vic) = zapadka stale je v pozici ZAMKNUTO

a tady je presne pootoceni, kdy jde zapadka zamacknout ODEMKNUTO - zapadku jsem zatlacil palcem a spinacka jde vytahnout ven

aby bylo jasnejsi jak to funguje
spinacka + klic

tady jsem udelal fixem nulovou polohu (kdyz se strci klic do zapalovani a nic vic) = zapadka stale je v pozici ZAMKNUTO

a tady je presne pootoceni, kdy jde zapadka zamacknout ODEMKNUTO - zapadku jsem zatlacil palcem a spinacka jde vytahnout ven