V BMW si vozím zadek asi 5 let. Své auta moc často neměním a tak dokážu jezdit i několik let v jednom autě. Mé první BMW bylo 5er e34 TDS z 93´ které jsem koupil, tenkrát za hezkých 30 tisíc. Jenže mělo docela vyhnilé prahy, odřený bok a vybité nápravy. Naštěstí motor a převodovka byla v pořádku. Jezdil jsem s ním asi rok a půl a pak se mi naskytla příležitost koupit jiné, z Německa na náhradní díly, za pár korun a byla to už 95´ fl. Ale auto bylo moc hezké a zachovalé, pár let stálo v garáži s rozkuchaným motorem. Já jsem nakonec koupil auto za směšný peníz a místo na náhradní díly jsem udělal výměnu karoserie a nechal jsem si to posvětit od BMW bumáškou asi za tisíc Kč.
Na autě jsem si docela mákl ošetřil jsem všechna orezlá místa a vystříkal dutiny rezistýnem, z automatu jsem udělal manuál a nacpal jsem do něj svůj motor ( stále TDS ) Na autě jsem udělal spoustu jiných věcí , nápravy, tlumiče, brzdy z výkonnější verze, čerpadlo atd ... Auto se mi odvděčilo tím, že je velmi spolehlivé a se spotřebou 8l je to paráda

V únoru jsem, začal pokukovat po e38 - byl to muj sen. No a po pár neúspěšných koupích ... jako třeba jel jsem až do Frenštátu pod Radhošťěm, auto nebylo špatné ale pán za něj chtěl moc na to v jakém to bylo stavu ( 139 ) já nabízel 113 tis, když jsem se nedomluvili tak jsem jel domu s prázdnou, ale co mě strašně nasralo, že to za týden prodal za 100 tis

Nakonec jsem po dovolené ( v srpnu ) zajel do Prahy a koupil tam, teď už mého longa. Ten den byl strašně nešťastný, ač nejsem úplný laik v kupování aut, tak jsem si spousty věcí nevšiml. Ten den hrozně pršelo a bylo celkově šero, auto bylo velmi špinavé a to i vevnitř. Celá koupě se odehrávala v podzemní garaži pod Europarkem ( to nažloutlé osvětlení je výborné na koupi auta ). Navíc jsem k autu dostal ještě jednu sadu alu kol. Auto je původně vládní limuzína, tak že nově koupená v ČR což je dobrá historie vozu a navíc jsem si vyjednal 31 tis slevu. Tak jsem to koupil, s vědomím že budu muset na autě vyměnit interier, vyměnit vybité nápravy, vyměnit svíčky a baterku.
Když jsem se začal v autě hrabat a lehl jsem si pod něj zjistil jsem že auto má mnohem větší nedostatky, než o kterých jsem původně věděl

Až hodím nějaké fotky na rajče tak je sem přidám, teď jsem v práci.