Cau, mam problem již spoustu let a to v podobě, že můj origo CD changer (kterej jsme již vyměnil za jiný) stále přeskakuje.... Jedná se o e38 před FL...po FL to již CD changer nedělá, ale záměna je téměř dle Snejka nemožná nebo možná by se dalo předělat, ale těch nervů a práce no nevim....
Čili co s tím? A je jedno zda mám nahozené 16" či 20".... prostě to přeskakuje po kostkách, D1 atd.....
Díky za případné info.
D.
Přeskakující CD Changer
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
-
DOEMIXXX
- Kontaktovat uživatele:
- fredy
- Kontaktovat uživatele:
Re: Přeskakující CD Changer
Řekl bych, že se to tu už hodněkrát probíralo. Otázka je zda používáš origo cd nebo ne. Pokud ano, tak by to chtělo vyčistit a pokud ne tak je otázka jak dobře je to vypáleno a zda to je na kvalitním disku. Vypalovat se to musí co nejpomaleji, pak to hraje. Pokud ne tak je to asi jen v tom vyčištění....... Mám cd které jsem vypaloval co nejpomaleji a fakt to hraje ok, ty které jsem urychlil tak tam mám s něma stejný problém.
ex. E38 740i, 1994, manuál, lpg
...
E38 750iL, 1994 - prodej nd....
...
E38 750iL, 1994 - prodej nd....
- Big Mára
Re: Přeskakující CD Changer
Rozebrat a vyčistit čočku, za ty léta tam bude desnej hegeš. Taky sem to musel vyčistit a teď to fachá jak má. Ale bacha, je tam spousta titěrných píčovinek mechnizmu, který budeš muset rozebrat. Čistící CD jsou k prdu. Jinak CD pálím na 16x a vše je cajk 
BMW e34 525TDS, ex BMW e38 740iL