Přeskakující CD Changer

Elegantní rv. 1994 - 2001
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Odpovědět
DOEMIXXX
Kontaktovat uživatele:

Přeskakující CD Changer

Příspěvek od DOEMIXXX »

Cau, mam problem již spoustu let a to v podobě, že můj origo CD changer (kterej jsme již vyměnil za jiný) stále přeskakuje.... Jedná se o e38 před FL...po FL to již CD changer nedělá, ale záměna je téměř dle Snejka nemožná nebo možná by se dalo předělat, ale těch nervů a práce no nevim....

Čili co s tím? A je jedno zda mám nahozené 16" či 20".... prostě to přeskakuje po kostkách, D1 atd.....

Díky za případné info.

D.
fredy
Kontaktovat uživatele:

Re: Přeskakující CD Changer

Příspěvek od fredy »

Řekl bych, že se to tu už hodněkrát probíralo. Otázka je zda používáš origo cd nebo ne. Pokud ano, tak by to chtělo vyčistit a pokud ne tak je otázka jak dobře je to vypáleno a zda to je na kvalitním disku. Vypalovat se to musí co nejpomaleji, pak to hraje. Pokud ne tak je to asi jen v tom vyčištění....... Mám cd které jsem vypaloval co nejpomaleji a fakt to hraje ok, ty které jsem urychlil tak tam mám s něma stejný problém.
ex. E38 740i, 1994, manuál, lpg
...
E38 750iL, 1994 - prodej nd....
Big Mára

Re: Přeskakující CD Changer

Příspěvek od Big Mára »

Rozebrat a vyčistit čočku, za ty léta tam bude desnej hegeš. Taky sem to musel vyčistit a teď to fachá jak má. Ale bacha, je tam spousta titěrných píčovinek mechnizmu, který budeš muset rozebrat. Čistící CD jsou k prdu. Jinak CD pálím na 16x a vše je cajk ;)
BMW e34 525TDS, ex BMW e38 740iL :(
Odpovědět