Poruchy e38 740il
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
-
morbindi
Poruchy e38 740il
Zdravím pánové, moje 38 chce asi do důchodu, mám problém s několika závadami, začalo to tím, že přestali jít couvací senzory, to nepíšu proto, že bych si myslel, že ty závady mají souvislost, pak mě neustále budil alarm a pak to začalo. Rána v automatu- odtah. před rokem jsem měnil chladič na vodu a včera pod autem flek a chladič ma spodní tři vodorovná žebra nafouklá jak párek. Podotýkám byl to nový chladič tuším nissens, že by těsnění pod hlavama, nebo soudruzi replikaři neumumí udělat chladič na bmw? Vodu v nájezdu 20000km ročně dolívám asi 2x cca 0,5l nyní mám 370000km. To vše během asi 5 měsíců, tak mě pěkně .... . Dal jsem 18tky kola a kolem 80km/h mě míní vyrazit volant z ruky, vyměněná spojovačka, zkontrolované čepy, nové silent. ramen, pomocný čep nové uložení, tak už nevím, jediné co mě napadá je řízení, nebo přehlédnutá vůle v nějakém čepu, kola vyvážená ale už starší. když dám 16tky tak to dělá podstatně míň. Poraďte zkušenosti a nápady. Co s automatem ? Kdo jej dobře opraví? Zatím tam mám jiný, ale také není v kondici.Pak mě ještě zlobí něco na pérování v zadu, mám tlumiče s nivo a když přejedu nějaký hrb tak se zadní pravá strana hodně propadne a auto se lehce zavlní. Díííííííííky
- P3RF3KT
Re: Poruchy e38 740il
Hledej, hledej a hledej. Všechno se tu už xkrát řešilo. Všechny e38 maji stejné vady.
BMW E38 740i M62 Kompresor Individual
PRODEJ NÁHRADNÍCH DÍLŮ e38
PRODEJ NÁHRADNÍCH DÍLŮ e38