Kolísání elektroniky
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
-
DDT
Kolísání elektroniky
Když jedu a sešlápnu brzdu tak mi probliknou světla. Někdy se i vypne rádio a úplně nejhůř celé auto zakolísá, zpomalí a jako by chtělo zdechnout. Teď jsem dojel a vyzkoušel jsem dát P mírně prošlápnout plyn a pak brzdu a světla pohasly a hned se rožly. Setkal se s tím někdo? Nedělá to vždy, jen jak se tomu chce a skoro vždy při delší cestě v noci.
E38......zase
- P3RF3KT
Re: Kolísání elektroniky
Do prdele to jsou vady. To se ti fakt snad jindd nez u e38 nestane 
BMW E38 740i M62 Kompresor Individual
PRODEJ NÁHRADNÍCH DÍLŮ e38
PRODEJ NÁHRADNÍCH DÍLŮ e38
- Tomas V8
Někde se ti to kostří. Odpoj konektor na pedálu a uvidíš jestli je problém po "cestě brzdových světel", nebo když to bude dělat dál, tak někde v jednotce ...
-
DDT
To je dobrá myšlenka, dělá to jen při sešlápnutí brzdy, jinak nikdy. Mám takový pocit že tam jsou neorigo světla, nebo se tam nějak upravovaly. Protože mi to občas píše že mi nesvítí žárovka zadních světel, ale přitom tam vše svítí a funguje jak má.
Ten konektor je kde? Na druhou stranu když to dělá jen se sešlápnutou brzdou tak když ji odpojím tak jak to otestuji?
Ten konektor je kde? Na druhou stranu když to dělá jen se sešlápnutou brzdou tak když ji odpojím tak jak to otestuji?
E38......zase
- Tomas V8
Zkus odpojit konektory na světlech. Problém je, že pokud by to dělalo dál, tak pak je toho víc, co je na tom konektoru pedálu závislé - ABS, tempomat, převodovka ... Pokud to dělat přestane, tak víš že je problém po cestě do brzdových světel. Pokud ne, musel bys vyndávat pojistky a zkoušet. Jo a jinak ten konektor musí být někde na tom klubku uchycení pedálů ...
-
DDT
To nedělá jen na světlech, ale vypne se i rádio a přístrojovka pohasne a rozbliká se i ABS. Prostě jak se dotknu za jízdy pedálu brzdy tak to začne. Ale jak kdy.
E38......zase
- Tomas V8
To chápu, prostě se to někde šlusne na kostru. Když vycukneš ty konektory, tak vyloučíš že je to v těch světech. Ale pokud nejsi aspoň trochu elektricky zdatný, zajeď za auto elektrikářem, bude to mít na chvilku