Dneska som spravil najvacsiu chybu svojho zivota odkedy mam BMW
ISIEL SOM DO SERVISU (NEAUTORIZOVANEHO) S MOJIM BMW KDE SA TOMU ABSOLUTNE NEROZUMELI A NECHAL SEM TAM VYMENIT PREDNE RAMENA
som si povedal ze co tak asi je natom dat dole z prednej napravy rameno a naspet ho tam upevnit snad nemoze byt nic tazke
hold ... po vymene ramien ktore vymienali 1,35 hodiny 3 mechanici sa po nastartovani rosvietilo ABS/Trojuholnik. a oni nevedia co sa stalo
isiel som teda rychlo za jednym mechanikom ktory mi robil aj olej v aute je aj tuna zaregistrovany no neviem ako sa presne vola tusim ATC ale naozaj neviem ako sa pise... ktory mi spravil diagnostiku. napichol to a ukazalo niaku chybu na prednom lavom a pravom kolese plus mi zmazal airbag... airbag zmizol uz nesvietil ale ABS stale svieti aj po vymazani...opetovne to napojil na pc a vsetko bolo bez chyb ale po nastartovani stale svieti ABS ale diagnostika nic neukazuje.
po tretom starte sa zase rosvietil airbag. tak som presiel asi 15 km v nadeji ze to zhasne ale nezhaslo... skusal som v mojej garazi aspon odpojit baterku na par minut no nepomohlo. skusil som vliezt aj pod auto ale vsetko na pohlad mna (laika) vyzera byt zapojene ovsem pozeral som len predne kolesa
ak by ste mi vedeli poradit ako postupovat velmi pekne dakujem. k tomu ATC idem na buduci tyzden a pozrie mi to cele ale radsej sa opytam viac ludi ktory sa tomu rozumeju...
karhajte ma bite ma odsudzujte ma zasluzim si to
uz nikdy nepojdem stymto autom nikam okrem tomu kto sa tomu naozaj rozumie...
hold som nedockavy chcem vsetko hned a pak to zbytocne nato doplacam... no co uz clovek sa uci na vlastnych chybach