možno blba otázka, ale aky presne mam kúpit olej do serva ?
e38 - 740i manual 6 kvalt, m60 ..
dakujem
servo olej
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
- oxik
Re: servo olej
do faceliftu 740i automat bez niva davam Dextron 3
-
spiritof69
možeš mi prosim ta napisat aky ? nech to čim skoro objednam,,, proste neviem či ide neaky iny do pred face liftu a po face lift atd, ,, ja mam ročnik 1995 ako som písal pred face lift.. Teraz mam dnu červeny olej tušim
-
Hugo
spiritof69:
mas to napisane na viecku
treba precitat
....ale ked nemas nivo tak ATF, "znacku" si vyber aku chces
mas to napisane na viecku
treba precitat
....ale ked nemas nivo tak ATF, "znacku" si vyber aku chces
BMW 740iA E38 09/1994; diagnostika INPA a DIS
- Rejchy
Hmm tak už je mi jasný proč mě to tak divně poskakuje.Mám nivo a vzadu mě teče ta "kostka" s odvzdušnovákem.Olej tam je červený,už od předchozího majitele,je nějaký postup výměny?Díky
Ex E38 750ia DG26378 LPG
-
zzeli
A hele, kolega
Mam presne ty samy priznaky. Poskakuje to dost hrozne, za urcite konfigurace nerovnosti mi to neprijemne trese vnitrnostma
Objednal sem novy koule, pac hadam, ze puvodni sou kaput, mozna jim "pomohl" i spatnej olej. A dale mam jeste teorii
Diky tomu, ze koule nepruzej, tak na nerovnostech dostavaji tlumice, trubky i kostka strasnou sodu, proto kostka tece a me i jeden tlumic. Hadam, ze az to vymenim a dam spravnej olej, tak se to zmirni, mozna i prestane. Pac jestli ne, tak kostka stoji 10 litru.
Olej dam Febi 06161, coz je podle Shoguna z bimmerfora odpovidajici nahrada. Jednak je malinko levnejsi, ale hlavne se lip shani. I kdyz teda co jsem zjistoval, tak pentosin v BMW stoji 388Kc teoreticky, takze to taky neni spatna volba. Je teda pak samozrejme otazka, jak vsechen hnedej olej vymenit za zelenej a co se stane, kdyz tam trochu hnedyho zustane, zejmena v tlumicich.
Koule budu mit v breznu a jak se otepli, tak na to vlitnu
Tady je motivacni video:
https://www.youtube.com/watch?v=KQISB8EhTEM
Olej dam Febi 06161, coz je podle Shoguna z bimmerfora odpovidajici nahrada. Jednak je malinko levnejsi, ale hlavne se lip shani. I kdyz teda co jsem zjistoval, tak pentosin v BMW stoji 388Kc teoreticky, takze to taky neni spatna volba. Je teda pak samozrejme otazka, jak vsechen hnedej olej vymenit za zelenej a co se stane, kdyz tam trochu hnedyho zustane, zejmena v tlumicich.
Koule budu mit v breznu a jak se otepli, tak na to vlitnu
Tady je motivacni video:
https://www.youtube.com/watch?v=KQISB8EhTEM
BMW e66 745Li Individual, 2003, pine green
BMW e38 740iA, 1995, ascot green
BMW e38 740iA, 1995, ascot green
- herman17
Netcou ti nahodou ty hadice nad kostkou? To jsem jeste neslysel, ze by to nekomu odeslo. Naopak hadice byvaji za tu dobu diravy 
SPORT & RELAX AREÁL BOZEŇOV - restaurace, wellness hotel ***, firemní akce, školící centrum, kemp, tenisové kurty, minigolf, lanové centrum a jiné

http://WWW.BOZENOV.CZ
http://WWW.BOZENOV.CZ
- P3RF3KT
Kdyz jsem seemu pred 4 rokama koupil byl tam cerveny. Jak to teklo tak jsem doleval furt cerveny. Kdyz jsem pred rokem delal go motoru a s tim i go vsech servo hadic, nalili jsme potom zase cerveny a zadny problem do dnes.. jen poznatek. Ale ano bmw jinak predepisuje zeleny olej.PRAHAV8 píše:Olej má být zelený a ne červený!
BMW E38 740i M62 Kompresor Individual
PRODEJ NÁHRADNÍCH DÍLŮ e38
PRODEJ NÁHRADNÍCH DÍLŮ e38