zapůjčení budíků-V8

Elegantní rv. 1994 - 2001
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Odpovědět
calif

zapůjčení budíků-V8

Příspěvek od calif »

Je tu někdo poblíž Jihlavy,tábora,Pelhřimova? Potřebuju zkusit prohodit budíky...
E36 325i ex
E38 730iA ex
E38 728iA DJ34193 ex
oxik

Re: zapůjčení budíků-V8

Příspěvek od oxik »

Misulin.. U Bernartic
EX E38 740i LPG orientblau 12/99 DF89547 Obrázek
EX Mondeo MK4 fnaftě, fmetle, fmanuálku, fhadru, na hlínách, bez čipešku :twisted:
Mondeo MK5 fnaftě, fmetle, fautomatu, fkůži, vefullu :twisted:
zzeli

Příspěvek od zzeli »

Potrebujes hlavne konecne promerit tu kabelaz a signal z ABS cidla ;) Takhle budes prohazovat dily donekonecna a neresis skutecny problem. Psal jsi, ze jsi se vrtakem dotknul loziska...ten mag. prouzek vydrzi prd, tak se podivej jestli tam mas skutecne magnet nebo zubatej plech. Oboje je nachylne, magnet je rozbitnej a zubatej plech orezne, prestane mit ostre zuby a dava spatny signal. Budiky mas urco v poradku...stejne ti odesly az jako posledni.
BMW e66 745Li Individual, 2003, pine green
BMW e38 740iA, 1995, ascot green
Hugo

Příspěvek od Hugo »

budiky mozno nato, aby zacala fungovat diagnostika :-)
...skor nez sam zacnes menit naboj kolesa (moze sa stat, ze daco ine dojeb...) , tak premeraj radsej signal z toho cidla.
BMW 740iA E38 09/1994; diagnostika INPA a DIS
calif

Příspěvek od calif »

No budíky proto že mi to poradil Mišulín, prý řešil podobný problém a bylo to budíkama..... snad odepíše, že bych se u něho stavil....
Právě jsem se vrátil z měření :) Hugo, nevím jak ten pin proměřit pokud musí zůstat štekr od ABS jednotky v zásuvce...
Zkusil jsem to šalamounsky, jelikož mám místo konektoru u levého zadního kola pouze spojené oba piny, tak ten co je na přívod napětí jsem ponechal spojený s konektorem čidla, a druhý na přenos signálu jsem nejprve nechal rozpojený a měřil na pinu co vede z čidla - nic...
potom se to normálně spojil a jelikož je to obnažený, dosáhnu na oba spojený piny multimetrem, jeden stále hlásí přívod napětí, ale z druhého nejde - nic .... nevím zda to k něčemu bylo....
Dále, zkusil jsem proměřit konektory vedoucí z čidel, jako uzavřený obvod, čili jen prozvonit, pokud čidlo kostří v náboji muselo by to jít, ale neozve se to, zkoušel jsem to u tří čidel, at beru kostru kdekoliv - třeba i na náboji kde je to čidlo, tak nic, ani když proměřím oba výstupní piny z čidel společně... zkoušel jsem podobným způsobem proměřit čidlo na teplotu co se válí v práci, je to podobný, jen to měří teplotu, - ozve se....tak nevím, fakt nevím,vytáhl jsem budíky a vizualně zkontroloval konektory, vše ok, po testu v BC všechny ručky reagují..nemůže to být špatnou kostrou někde? nebo co ja vím už....
díky týhle vymoženosti jako je ABS mi nejde tachometr, půlka BC, spotřeba....
co ten náboj? četli jste jak jak jsem psal že Snake říkal že je to blbina? ale MrCaesar to tím tuším opravil zase no..... dokud se kontrolka nerosvítí, tak to drbe do pedálu jak svin, jakmile se rozsvítí tak to přestane... to Caesar říkal že dělá to ložisko..ale to se mi jeví jak blbina..
E36 325i ex
E38 730iA ex
E38 728iA DJ34193 ex
Odpovědět