Čau všem, po roce co jsem na foru a vlastním sedmu, tak jsem si řekl že vám taky ukážu jakou popelnicí jezdím, takže vlastním e38 730i s manuální převodovkou (vždycky jsem teda chtěl manual), dřív sem občasně jezdil v 740i v automatu, byla socka teda, ale říkal jsme si, že by se to chtělo odlišit a mít tu sedmu v manuálu. Teď něco k tomu autu, auto jsem koupil jako totální neudržovanej šrot, všechno klepalo, lak zašlej, zhomotuněný světla, kola zblití a tak prostě normální české vybydlené bmw, ale měl jsem sen a to ten, že si z toho auta udělám koníček a tak nějak postupně si ho dám dohromady, protože si všechno na autě dělám sám a děsně mě to baví a pak mám celkovou radost z toho jak to začne vypadat nebo jak to pak jezdí. Auto pojezdilo asi tak 3 měsíce co sem ho koupil a pak sem ho rozebral, vyvařil podlahu, vyčistil interier, dal trochu dohromady motor (nová pumpa, termostat, chladič, svíčky, separátor, startér, přetěsnil ventilová víka, vyčistil sání a přetěsnil sání, dal nové lanko tempomatu), začal jsme dávat dohromady přední nápravu, zbývá udělat zadní, která teda je uplně KO. Pak jsem od Perfecta koupil novou haupnu, protože moje vypadala jak po střelbě z kulometu, jelikož auto asi taky bylo i prásknutý na předek, tak jsem měnil čelo, absorbéry atd... čeká mě ještě teda dost práce, co se týče laku a celkového vzhledu auta, zbývá mi udělat spojku a hardy spojku, bohužel opravy se mi zbrzdily, páč mi majitel neprodloužil smlouvu na dílnu, protože si chce tam dát svoje motorky. No z auta začínám mít ted celkem radost jak to vypadá, něco k výbavě: digi dvouzona klima, webasto, samostmívací a elektricky sklopitelný zrcátka, pdc, zadní roletka v elektrice, komplet interier v kůži a v elektrice i zadní sedačky, 4x výhřev sedaček a to je asi tak vše, možná nějaké drobnosti, auto nemá co se týče podvozku ani ASC ani EDC.
zde teda posílám fotku jak ta moje šunka vypadá: