Tak jsem se teda stal ( nevím jestli hrdým) majitelem E38čky. Je to rok 1996. Auto bylo koupeno v roce 1996 v zahraniční firmě a jezdil s ním jeden člověk. Ten si ho pak v roce 2001 odkoupil do soukromého vlastnictví do ČR a jezdil s tím do roku 2015 do autorizovaných servisů a pak to od něj kvůli stáří majitele odkoupil Zeť a ten jen občas jezdil. Olej tam byl snad 4 roky, takže ten jsem hnedka vyměnil za nový. Po zvednutí na mne ale vykouklo nemilé překvapení. Nějaký magor to auto asi zvedal za palivovou nádrž, takže ta je z jedné strany promáčklá a je tam v ní mírná prasklinka, takže teče a na pravém předním kole prasklá pružina. Rez co se týče lemu .. asi jen milimetrové náznaky. Ze spod auta to chce ošetřit dutiny a je to chycené takovou tou liškou. Baterka sice žeprej nová, ale vypadá to po smrti.
Vin: DK30733
Dal jsem za to auto 100 000 Kč, což není málo. Čekal jsem od toho lepší stav, ale holt to nějaký sevis chtít bude a ten si budu dělat sám.
Zde přikládám jen 4 fotky z dneška, kdy jsem to auto chystal na zítřejší evidenční kontrolu.
Mám na zahradě ještě plno Alf Romeo s koncepcí transaxle ( 75, Giulietta ) , E38 jsem si koupil jako auto na každodení ježdění a hlavně na budoucí tahání své závodní Alfy Romeo 75.
Edit: postupne semka pridam lepsi popis vozu a hlavne lepsi fotky