Stránka 1 z 1

Vybitá baterie - auto nelze odemknout

Napsal: ned bře 24, 2019 8:56 am
od jirik
Ahoj,

dnes ráno jsem zjistil, že mám v autě vybitou baterku tak, že auto nejde ani odemknout (auto hodně dlouho stálo, ano, je to pouze a jen moje chyba). Na dálku nereaguje, zkoušel jsem odemknout dveře u řidiče klíčem, nic. Zkusil jsem i kufr a tam mě nemile překvapilo, že klíč ani nejde strčit do zámku :shock: Dá se v tuto chvíli auto odemknout nějakým rozumným, nedestrukčním způsobem? :cry: Díky

Re: Vybitá baterie - auto nelze odemknout

Napsal: ned bře 24, 2019 9:21 am
od Tomas V8
V tom zámku dveří musíš víc otočit. Matně si vzpomínám že když jsem ještě tuhle popelnici míval, tak se muselo tím klíčem víc zabrat aby se vysunulo to čůro a hned vzít za kliku ;) A nebo vlézt pod auto a přivést napětí přes startér 8-)

Re: Vybitá baterie - auto nelze odemknout

Napsal: stř kvě 01, 2019 9:19 pm
od NORMANN
klíč do zámku kufru musí jít, tak prostříknout grafitovou vazelínou ve spreji, nebo něčím podobným a tak dlouho ten klíč tam strkat a trochu pak zabrat, překonat trochu odpor nějaký pružiny, až se do kufru dostaneš. přes ty dveře u šoféra by to mělo jít taky, jak tu někdo píše. ale nejlepší zkušenost mám právě s tím zámkem kufru.

Re: Vybitá baterie - auto nelze odemknout

Napsal: čtv kvě 02, 2019 7:51 am
od dunnst
Mě to třeba při vybité baterce fungovalo jen u spolujezdce. Musel jsem otočit klíčem do 1. polohy, zvednout kliku a otočit klíčem do 2. polohy. Občas to vyžadovalo jednoduše furt točit tím klíčem a zvedat kliku, ale nakonec se to otevřelo. Holt doublelock :-)

Re: Vybitá baterie - auto nelze odemknout

Napsal: čtv kvě 02, 2019 8:07 am
od zzeli
tak hlavne aby ten klic aspon do jednoho zamku pasoval. e38 u spolujezdce zamek nema, takze jen ridic nebo kufr. Nebo ty draty zespoda.