Sorry za OT Ale v prvnim momente jsem si myslel ze sem nekdo flaknul fotku moji 7er. Protoze uplne stejne jsem to pred 14-ti dny odrel taky (krava co stala s Polem do pulky vyjezdu z garaze... ji jsem se vyhnul, ale prdel to vzala o mramor vjezdu do garaze. Jakpak ty?) V Brne ti bohuzel nepomuzu....
BMW 740i/LPG e38 '96 DG46479 - BMW 840i e31 '96 CC61121
Kralik píše:Sorry za OT Ale v prvnim momente jsem si myslel ze sem nekdo flaknul fotku moji 7er. Protoze uplne stejne jsem to pred 14-ti dny odrel taky (krava co stala s Polem do pulky vyjezdu z garaze... ji jsem se vyhnul, ale prdel to vzala o mramor vjezdu do garaze. Jakpak ty?) V Brne ti bohuzel nepomuzu....
Kralik píše:Sorry za OT Ale v prvnim momente jsem si myslel ze sem nekdo flaknul fotku moji 7er. Protoze uplne stejne jsem to pred 14-ti dny odrel taky (krava co stala s Polem do pulky vyjezdu z garaze... ji jsem se vyhnul, ale prdel to vzala o mramor vjezdu do garaze. Jakpak ty?) V Brne ti bohuzel nepomuzu....
No já jsem si to zavinil vlastní blbostí. Sem vyjížděl z brány před kterou jsem chtěl následně zaparkovat, ale moc brzo jsem to stočil a pozdě kouknul do zrcátka
Jinak už jsem sehal člověka, který to opraví.