Celne sklo, znacka, montaz....
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
-
Hugo
Celne sklo, znacka, montaz....
Prasklo mi celne sklo na E38, jaku by ste mi doporucili znacku? Teraz tam mam origo BMW Sekurit a zda sa mi ze je to nic moc. A este by ma zaujimalo ako narocna je vymena, ci je nato nejaky specialny postup, treba ist do bmw alebo to spravi hociaky servis? Diky.
BMW 740iA E38 09/1994; diagnostika INPA a DIS
- 100RM
- Kontaktovat uživatele:
Re: Celne sklo, znacka, montaz....
Spravi to akakolvek opravna autoskiel. Pozor hlavne davaj na tesnenia (aby dobre sedeli) a na dazdovy senzor aby fungoval. Po vlastnej skusenosti odporucam determalne sklo, ale bacha - nefunguje pod nim navigacia (pridavna) a casto ani antiradar.
BMW 7 - The true definition of luxury. Yours.
e38 740iA poooomaly prerod (porod)
-
Hugo
no teraz som pozeral do TISu a vidim ze treba dodrzat nejaky postup s podlazkami aby sklo bolo presne nasadene lebo inak bude vacsi aero. hluk...hmm.... A to determalne sklo je origo alebo aj neorigo a co cca stoji?
-
rumlor
Shodou okolnosti jsem taky menil celni sklo na sve e38 - vcera. Mam ho pripojistene, proto jsem si nechal dat determalni. Dale ma sklo vyhrivani a zeleny pruh, ale je bez dest. senzoru. Cena? 17.000 CZK
Za chvili si jedu pro auto, tak jsem zvedav jak to bude vypadat. Bohuzel to ze pod tou folii nefunguje gps a antiradar jak psal Storm jsem netusil. Dnes vyzkousim, pokud to tak opravdu je, budu muset sehant ext. antenu pro sveho Garmina nebo nejak rozhejbat tu oldschool navigaci co je v aute 
EDIT: nevim jestli origo nebo ne, ale je na nem znak BMW a vyrobce (asi) Sain-Gobain nebo tak neco. Co se tyce montaze, pokud to sveris servisu, tak neni duvod mit strach ze neco nebude sedet. Leda by to zamerne odflakli..
EDIT2: bacha na jednu vec. Sterac na strane ridice je (aspon u meho auta) prisroubovan nejakyma brutalnima sroubama nebo spis "cervikama" s hvezdickou a je mozne, ze servis nebude mit nastroj na odsroubovani. To se stalo v mem pripade, nastesti se nam to podarilo povolit jinym nastrojem ze soukromych zasob, ale byl to porod. Takze doporucuju jim to v tom autoskle napred ukazat, aby ti nerozdelali listy a sloupky a pak nezjistili, ze nesundaji sterace.
EDIT: nevim jestli origo nebo ne, ale je na nem znak BMW a vyrobce (asi) Sain-Gobain nebo tak neco. Co se tyce montaze, pokud to sveris servisu, tak neni duvod mit strach ze neco nebude sedet. Leda by to zamerne odflakli..
EDIT2: bacha na jednu vec. Sterac na strane ridice je (aspon u meho auta) prisroubovan nejakyma brutalnima sroubama nebo spis "cervikama" s hvezdickou a je mozne, ze servis nebude mit nastroj na odsroubovani. To se stalo v mem pripade, nastesti se nam to podarilo povolit jinym nastrojem ze soukromych zasob, ale byl to porod. Takze doporucuju jim to v tom autoskle napred ukazat, aby ti nerozdelali listy a sloupky a pak nezjistili, ze nesundaji sterace.
BMW 740i e38 12/94 DG37646
- 100RM
- Kontaktovat uživatele:
navigacia "nevidi" von vobec a antiradar vidi, ale zatial nemam otestovane jak daleko
BMW 7 - The true definition of luxury. Yours.
-
rumlor
Tak mam za sebou prvni den jezdeni s novym determalnim sklem
Je to celkem mazec, az ted v 19hod jsem musel pri jizde na zapad sklopit stinitko, to uz se nedalo, ale jinak odrazi slunicko hodne slusne. Jeste jsem zvedav jak to bude po tme se svetlama protijedoucich vozidel. Jo a zkousel jsem tu GPS a opravdu se absolutne nechyta.
Jdu shanet antenu 
BMW 740i e38 12/94 DG37646
-
Radek
mam na e65 determalni sklo a navi i antiradar funguji...navi bez problemu a u antiradaru bych rekl, ze ma teda horsi dosah..... jinak zitra ho taky jedu menit a vychazi na cca. 23 000,-
MHD
-
Hugo
no tak mam na vyber celne sklo PILKINGTON za cca 420 eur..... nebo SAINT-GOBAIN SECURIT za 165 eur....ktore mam zobrat? Teda podla ceny asi securit bo ho mam i v originale na aute, ale pocul som na tu znacku uz par staznosti, ze je krive a pod...
-
Conscious
Já tam mám Pilkingtona,no... je měkký bych řekl,hned porejpaný od bordelu na stěračích a sebemenší kamínek co odletí od auta před tebou na tom nechá ďubku.
Nevim,nedoporučuju. Ale je teda fakt že křivý rozhodně není a nezkresluje ani nic podobného. 
BMW E65 735i 9/01 (pro zlost), BMW E36 Compact 316i 8/94 (dailyna), BMW E21 318i 5/81 (pro radost a relax)
- J.Benny
Jak poznám determální sklo a musím ho koupit jen u BMW ?