Zapojení el. interiéru

Elegantní rv. 1994 - 2001
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Odpovědět
Tomas735i
Kontaktovat uživatele:

Zapojení el. interiéru

Příspěvek od Tomas735i »

Čau chlapi, mám na vás docela rychlou prosbu.. Pořídil jsem nový introš, komplet v el, vyhřívání i vzadu, zajížděcí opěrky a tak... a potřeboval bych zjistit, do jakých pinů pustit šťávu abych to mohl oživit. Ty sedáky jsou ve velmi nepraktických polohách, takže tam sedím jak na výdrholci :D .. A chtěl bych schovat ty zadní opěrky..
To by byla fakt velká prosba, docela to spěchá tak dík za odpověď..

No a pak bych vás rád požádal o nějaké rady, manuály nebo tak něco, jak to všechno pořádně zapojit. Díky ;)
T613

Re: Zapojení el. interiéru

Příspěvek od T613 »

to je tezko jak PRESNE to popsat ... za prve bys musel rict co mas vubec za sedaky, jaky rok, pametove, obyc ... za druhe bys musel rict co mas/nemas v aute pod kobercem za konektory a podle toho se da rict jak se veci maji

kazdopadne pokud nevis nic (tak jakoze nevis) tak kdyz se podivas na sedak zespodu a nahrabes konektor tak ty nejtlustsi draty v konektoru jsou napajeni, pokud tam je vyhrev tak tam budou celkem tri tluste, 1x zem (hnedy) 1x +vyhrivani 1x +napajeni ... jednoduse zjistis pripojenim pres baterku ktery ja na co, kdyz trefis napajeni tak s tim sedakem muzes jezdit ...

pokud mas vzadu hlavove operky v el. tak je k tomu svazek + jednotka, ta jednotka je origo umistena na stene u L dveri, napajeni je na stene v konektoru u P dveri, k tehle sade musis mit taky zamky pasu ve kterych jsou cidla a jsou napojene do toho svazku, jinak receno kdyz si nekdo zapne pas tak operka vyjede nahoru, ale daji se samo ovladat i tim knoflikem ...

vyhrivani vepredu je jasne to jsem ti popsal, vzadu netusim kam se napojuje to jsem jeste neresil, ale nic sloziteho to nebude ... samo k tomu potrebujes ten panel s tlacitky co je v tunelu
Tomas735i
Kontaktovat uživatele:

Re: Zapojení el. interiéru

Příspěvek od Tomas735i »

Díky díky, paráda :mrgreen: ..

Ještě poslední dotaz: potřebuju vědět, na co je fialový drát z konektoru pod přední sedačkou, je označený jako číslo 5. Díky :oops:
Odpovědět