Cau prosim o radu kde hladat chybu.Motor M62 chveje sa na volnobehu,vynechava a samovolne si nepravidelne pridava-ubera plyn,ale nic hozne..Za studena je to horsie..inak pocas jazdy ide normalne.sviecky som vymenil..
Nasiel som nieco v zadu na sani.Ma to tak byt ze tam neni nic zapojene?
M62 problem s volnobehom (foto)
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
-
Demon
M62 problem s volnobehom (foto)
Naposledy upravil(a) Demon dne ned led 01, 2017 5:46 pm, celkem upraveno 3 x.
- volf-m
Re: M62 problem s volnobehom
Tohle je asi klasické problém spojený s tímhle viewtopic.php?f=11&t=6012&hilit=volnob%C4%9Bh máš LPG? Jinak většinou je to vyměnit 3/4 auta, ono to něco z toho dělá, přetěsnit, váha vzduchu, membrána v sání...
BMW E38 750iA Individual
BMW 330i E91 Ghetto Touring
Mini Cooper S Cabrio (R57)
-
Demon
No cital som,ale mne to nechcipa a LPG nemamvolf-m píše:Tohle je asi klasické problém spojený s tímhle viewtopic.php?f=11&t=6012&hilit=volnob%C4%9Bh máš LPG? Jinak většinou je to vyměnit 3/4 auta, ono to něco z toho dělá, přetěsnit, váha vzduchu, membrána v sání...
- volf-m
Chcípání už je vyšší level, co říká diag? Máš INPU? Svíčky máš origo NGK? V jakém stavu máš ty gumové nesmysly na cívkách?
BMW E38 750iA Individual
-
Demon
takze nasiel som prasknutu hadicu co ide do zadu sania na odvetravanie,tak som to fixol a zlepsilo sa to no stale to neni ok.INPU mam..pise lambdy.sviecky NGK.Cievky na pohlad okvolf-m píše:Chcípání už je vyšší level, co říká diag? Máš INPU? Svíčky máš origo NGK? V jakém stavu máš ty gumové nesmysly na cívkách?
Naposledy upravil(a) Demon dne ned led 01, 2017 5:44 pm, celkem upraveno 1 x.
-
Demon
To mi tu fakt nikto nevie povedat podla tych foto ci to je spravne zapojene a ci tam nieco nechyba?
- oxik
Re: M62 problem s volnobehom (foto)
Tam podle mě nic zapojeneho být nemá.. Já tam bohužel přes hadice od plynu vůbec nevidím, ale mám dojem že to máš v pořádku
-
Demon
No neviem lebo ked tam dam prst,tak to tadial prisava vzduch a celkom dost.Pozeral som rozne foto po nete a kazdy to ma inak zapojene,tak neviem ci to je podla roku vyroby,alebo podla coho..Motor mi stale trase na volnobehuoxik píše:Tam podle mě nic zapojeneho být nemá.. Já tam bohužel přes hadice od plynu vůbec nevidím, ale mám dojem že to máš v pořádku
-
zzeli
Nekde se tu resilo jak to ma byt u kteryho motoru, mozna i s obrazky. Bud tam jsou hadicky nekam vedouci, nebo zaslepky. Volna dira s pruvanem se mi nejak nezda.
BMW e66 745Li Individual, 2003, pine green
BMW e38 740iA, 1995, ascot green
BMW e38 740iA, 1995, ascot green
- Filozof
zadej své auto dle vin nebo roku výroby.
http://www.realoem.com/bmw/cs/select
a mrkni se na sekci motor jak to tam vypadá zapojené ...máš 735i jakej rok a měsíc ? případně posledních 7znaků VIN auta.
A pak to prostuduj.
Dle mě ta fotka ukazuje že tam má bejt hadice tipuji si na tu přírubu dole co je oleštěná ...tam má bejt hadice připojená. Ale je to jen dojem.
Nikde v BMW není u motoru volný vývod co tam vede do ztracena. Vše má své místo a vše je někam zapojeno.
Snad jen odkapávání vody z auta a odkapávání klimatizace má volný šlauch z hadice.
Nevím jen hádám nepatří to sem ? prozkoumej to kam ale někam to patří zapojit ty dvě místa.
http://www.realoem.com/bmw/cs/select
a mrkni se na sekci motor jak to tam vypadá zapojené ...máš 735i jakej rok a měsíc ? případně posledních 7znaků VIN auta.
A pak to prostuduj.
Dle mě ta fotka ukazuje že tam má bejt hadice tipuji si na tu přírubu dole co je oleštěná ...tam má bejt hadice připojená. Ale je to jen dojem.
Nikde v BMW není u motoru volný vývod co tam vede do ztracena. Vše má své místo a vše je někam zapojeno.
Snad jen odkapávání vody z auta a odkapávání klimatizace má volný šlauch z hadice.
Nevím jen hádám nepatří to sem ? prozkoumej to kam ale někam to patří zapojit ty dvě místa.
BMW E38 728ia Schwarz II - LPG Prins VSI 6/97 - Spotřeba