Snažím se to najít v diagramech, ale asi jsem slepej.
Ohledně toho srovnání. Na Fku se mi líbí to, jak je v něm řidič "utopený", teď nemyslím pozes nebo nastavení sedačky, ale přijde mi, že je vše orientováno směrem na řidiče daleko víc než v E65. Hrozně se mi to líbí a cítím se v tom jako řidič moc dobře. Když přesednu do E65, tak ten interier a prostor řidiče na mě najednou působí jako že mám všechno daleko, ale tohle může být čistě subjektivní pocit. V sedačkách se mi sedí dobře, to že jsou užší nebo méně komfortní zatím nepociťuji. Jediná věc na kterou si pořád zvykám, tak je madlo na zavření dveří - přijde mi možná až zbytečně vysoko. Koukal jsem, že u Gčka se vrátili zpět jako to bylo v E65, to mi přijde přirozenější.
Co se týká svezení, tak Fko mi přijde více tuhé než E65. E65 je jako parník na vodě, ladně se pohupuje, ale Fko na comfortu i normalu mi přijde tvrdší.
Pocitově mi přijde, že Logic7 u E65 hraje při nízké hlasitosti lépe než v Fku, při vyšší hlasitosti a při kvalitním zdroji pak žádný rozdíl nepociťuji.
Ikdyž se mi středový panel u Fka moc líbí, tak je potřeba říct, že na velikosti úložného prostoru v E65 nemá. Nicméně osobně jsem tam vozil jen CDčka apod, což v Fku odpadá, když jde spárovat mobil nebo písničky přes USB uložit na interní disk. Mimochodem v místě, kde v E65 je changer, tak u Fka, je úložná přihrádka, takže CDčka je možné naházet třeba tam
No a co se týká motorizace, tak si zvykám. Po dlouhé době mám zase benzín. Jednoznačný poznatek je ten, že auto zrychluje kdykoliv se dotknu plynu
Výkonu mám tedy až dost. Musím říct, že u nafty mi vyhovovala ta rozvážnější odezva plynu. Tady je to o dost citlivější a výkon nastupuje okamžitě, ale přepokládám, že si na to časem zvyknu a budu si to užívat. Nevím, jestli to je tou motorizací, ale oproti E65 mi Fko přijde hodně ostré na brzdách.
Jak jsem psal, tak s autem jsem zatím najel kolem 1100 km a to převážnou část po dálnici, když jsem ho vezl z Německa domů. Další poznatky napíšu časem až toho najezdním více. Závěrem něco málo ke spotřebě. Za těch 1100km mám 10.1l/100km a je fakt, že v Německu jsem se teda neloudal. U nafty mám dlouhodobý průměr 8,8l/100km a jako šnek taky nejezdím, ale je tam zahrnuto dalo větší spektrum jízdy (dálnice, okrajově město a dost okresky).