Nuda je to třeba oproti Alfě Romeo 166, ta měla to řízení a podvozek o dost tužší a sportovnější. 7er je takova loď co se naklání a odezva od řízení žádná a váha jde také poznat, jak to jde se zatáčky po tečně předkem ven. Podvozkově mě to auto připomíná moji TDčkovou Giuliettu z 84. roku. To byla taky houpavá a pohodlná loď. Já od Sedmy ani neočekávám nic sportovního, ale je to prostě kára z které po 700 km tripu vylezu a nic mě neboli a jsem odpočatý.
Jinak v převodce řízení mám menší vůli, takže to může být i tam ten klepot. Tlumiče mám origo BMW, ale už byly nejspíše měněné, protože nebyly vůbec porezlé a i papírové štítky ještě vklidu čitelné. Ten stabík jsem porezlý měl, takže možná zkusím pořádně očistit a tu gumu na stabíku seříznout, aby to ještě více svíralo ten stabík. Tyčky ještě zkusím taky koupit.
Klepání mě osobně ustane, když jedu a lehce sešlapnu brzdu a předek je tím pádem zatížen, tak to si vůbec nic neklepne, ale jak jedu konstantně do 50 km/h a jsou třeba v silnici kanály či dlažební kostky, tak to klepota s tzv odskokem jak kdyby to mělo něco společného se stabíkem. Není to žádná brutální rána.
Jinak najedu tak 1000 km měsíčně. Měl jsem to nyní do práce 8 km, takže to šlo, ale od tohoto měsíce dojíždím 25 km, takže to už bude slušná darda na peněženku, ale tento rok to nějak přežiji a musím si zrenovovat mou Alfu Romeo Giulietta která mi jezdila za 6 litrů nafty

, ale stále mám jen auta, které sou mi líto tahat do soli, ale Sedma to asi odnese a prostě sůl bude muset nějak přežít
Jinak na ty Brzdiče se podívám, protože tam žádné plíšky nemám a destičky mi tam lítají navolno

, mát někde fotky co tam má přesně být?
Edit: ano mám už čtyřpístky