Děkujumagnum píše:problém je s horší údržbou(měl jsem kola BBS RS pavučiny a čištění zubním kartáčkem už nikdy víc)
Jinak na své e30 jsem měl BBS pavučiny, tak vím jak je to s čištěním. Je to někdy opruz, ale ten vzhled za to asi stojí
Děkujumagnum píše:problém je s horší údržbou(měl jsem kola BBS RS pavučiny a čištění zubním kartáčkem už nikdy víc)
Chci sem napsat muj nazor, reknu ti nez tyto kola a ty co jsi poslal potom, tak ani jedny. To uz si nech na sedme ty kanaly co tam mas. ZADNY kola kdyz nemas upraveny auto (snizeny, lak, interier, hudba....) tak se na to auto NEHODI, je to jak pest na oko. Proste jeden velkem hnus. Kola ALPINY a jeste 20 jsou maximalni spicka co muzes mit a jeste kdyz si sezenes ty novy...proste mazec...jedine tyto kola na sedmu, proboha zadne jine repliky nebo sracky, akorad se pred ostatnima uzivatelama pozemnich komunikacich strapnis, ze mas kola jak na nejakou 3er, nebo 5er a s tema nabarvenyma trmenama...jj je to sice pekny, ale rozhodne ne na limuzinu typu 7er, A8 a Sklada. Pokud nemas auto upraveny, nebo vytuneny, jakkoliv tak se to na to auto nehodi...budes vsem pro smich...podle me kdyz si nechas vylestit tady ty kanale budes met urcite vetsi uspech nez z nejakyma zasranyma replikama....tot muj nazor, radsi si nasetri vic a kup si trebas 18"-20" alpiny a budes kral silnic...prosim nezlob se ze jsem to tu napsal, ale nesnasim kdyz si nekdo vybere kola na takovou limuzinu a pritom je to hnusny i na te 3er...Jen do me cagosdr.zejus píše:Ta kola na kterých to předchozí majitel nabízel, no mazec, ale 20´´ mi přijde fakt už moc. Tyhle kanály se mi líbí, ale jak jsem psal, časem bych tam chtěl nějaký pěkný 18´´ na léto. Docela se mi líbí tyto http://www.cartuning.kiev.ua/catalog/di ... l_81_b.jpg , máte někdo zkušenosti se značkou Rondell?NORMANN píše:ten předešlý majitel to nabízel na docela slušných kolech, mně osobně se to ale líbí i na těchhle základních kanáldeklech. aspon na zimu určitě dobrý, auto vypadá slušně, mám tu samou barvu, vevnitř černou kůži, akorát tds.
A cp říkáte na tohle? http://www.alukola.com/disk-3856-replic ... 18-8-5x120
to je mi v pici ptal se tady ma odpoved a arogantni neniT613 píše:Kamile to je hodne arogantni odpoved, to se tu nekomu nebude libit![]()
![]()
![]()
T613 píše:ten kamil neni blby, protoze je to bijec tak kazdy vi, ze mu hubu nikdo nerozbije![]()
a jak se ten zazracny LEVNY pripravek jmenuje?