dr.zejus a BMW 740i

zde se můžete vy a vaše auto představit
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Odpovědět
dr.zejus

Re: dr.zejus a BMW 740i, další sedma v Brně

Příspěvek od dr.zejus »

magnum píše:problém je s horší údržbou(měl jsem kola BBS RS pavučiny a čištění zubním kartáčkem už nikdy víc)
Děkuju

Jinak na své e30 jsem měl BBS pavučiny, tak vím jak je to s čištěním. Je to někdy opruz, ale ten vzhled za to asi stojí
Obrázek
EX BMW 740i (DG01453)
NORMANN

Příspěvek od NORMANN »

tak ty poslední jo, ty jsou hezký, nebo.... ty se mi líbí. :D
Freude am Fahren mit E38 725tdsA / E39 525tdsA Touring, E39 530dA Touring 142kw

Ex: 2x E12 520, E12 525, E28 527i, E32 735i+ E30 316i, E34 520i touring, E34 525ixA touring
KAMIL740

Příspěvek od KAMIL740 »

panove to ze cistite kola kartackem je vase blbost ze si neumite koupit chemii bezdotykovou a umyje to bezvadne tak ze na to nemusis ani sahnou

ke kolum co bylo spatnyho na tech 20 " origo co tam byly ???? to byl TOP ted tam budes rvat nejaky repliky a jiny sracky je to normalni ???? ze sis kurva nekoupil repliku e38 jeste

kup si origo kola a neres picovsky tuzing nebo prodej 7er a kup si fobii v chrchtu a tam to res :lol: :lol: :lol: :lol:
ex skoda faborit 135 l
ex e38 740ia 10/97 DK66882
citoren AX 1,0 spot :)))
e34 525i spera rules elpídží by dejv :)))
Kuboš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuboš »

dr.zejus píše:
NORMANN píše:ten předešlý majitel to nabízel na docela slušných kolech, mně osobně se to ale líbí i na těchhle základních kanáldeklech. aspon na zimu určitě dobrý, auto vypadá slušně, mám tu samou barvu, vevnitř černou kůži, akorát tds.
Ta kola na kterých to předchozí majitel nabízel, no mazec, ale 20´´ mi přijde fakt už moc. Tyhle kanály se mi líbí, ale jak jsem psal, časem bych tam chtěl nějaký pěkný 18´´ na léto. Docela se mi líbí tyto http://www.cartuning.kiev.ua/catalog/di ... l_81_b.jpg , máte někdo zkušenosti se značkou Rondell?
A cp říkáte na tohle? http://www.alukola.com/disk-3856-replic ... 18-8-5x120
Chci sem napsat muj nazor, reknu ti nez tyto kola a ty co jsi poslal potom, tak ani jedny. To uz si nech na sedme ty kanaly co tam mas. ZADNY kola kdyz nemas upraveny auto (snizeny, lak, interier, hudba....) tak se na to auto NEHODI, je to jak pest na oko. Proste jeden velkem hnus. Kola ALPINY a jeste 20 jsou maximalni spicka co muzes mit a jeste kdyz si sezenes ty novy...proste mazec...jedine tyto kola na sedmu, proboha zadne jine repliky nebo sracky, akorad se pred ostatnima uzivatelama pozemnich komunikacich strapnis, ze mas kola jak na nejakou 3er, nebo 5er a s tema nabarvenyma trmenama...jj je to sice pekny, ale rozhodne ne na limuzinu typu 7er, A8 a Sklada. Pokud nemas auto upraveny, nebo vytuneny, jakkoliv tak se to na to auto nehodi...budes vsem pro smich...podle me kdyz si nechas vylestit tady ty kanale budes met urcite vetsi uspech nez z nejakyma zasranyma replikama....tot muj nazor, radsi si nasetri vic a kup si trebas 18"-20" alpiny a budes kral silnic...prosim nezlob se ze jsem to tu napsal, ale nesnasim kdyz si nekdo vybere kola na takovou limuzinu a pritom je to hnusny i na te 3er...Jen do me cagos :-D
e38- 740D nafta forever :-D
T613

Příspěvek od T613 »

Kamile to je hodne arogantni odpoved, to se tu nekomu nebude libit :lol: :lol: :lol:

Kdyz jsem videl fotky, tak si rikam "dalsi myslivec" a ono je to auto od rosti bez 20" BBS :-D
To jsi koupil dobre, rosta neni zadny latal. Jinak souhlasim, ze dnesni chemie dokaze zazraky, bohuzel to neni nejlevnejsi :-)
Ja jsem vyplacal zazracny sprej na kola za 300 na jedno cisteni, tak nevim kde je chyba :lol:
Kola co tady uvadis jsou vsechno repliky za par tisic a jak bylo receno, necekej od toho zazraky.
Pokud se ti libi a vic penez do toho dat nechces tak si je kup, divat se na ne budes hlavne sam, ne my :D
KAMIL740

Příspěvek od KAMIL740 »

T613 píše:Kamile to je hodne arogantni odpoved, to se tu nekomu nebude libit :lol: :lol: :lol:
to je mi v pici ptal se tady ma odpoved a arogantni neni :lol: :lol: ja jenom nevim proc kdyz nekdo kupuje auto co ma na sobe bezva kola to koupi bez nich a hned jde koupit k vietnamcum nejaky hnusy sorry ale tohle me IRITUJE :lol: :lol: :lol: :lol:

jinak at si kazdej da na auto treba hovno je mi to fakt burt

a k ty chemii jako da se koupit supr prostredek za par korun overenej letama praxe skoro vsech automycek a stoji 3,50 ja by rekl stejk :D :D
ex skoda faborit 135 l
KAMIL740

Příspěvek od KAMIL740 »

asi sem arogantni kokot no :( :( :( :(

kdyztak mi nekdo muze rozbit drzku :D :D
ex skoda faborit 135 l
T613

Příspěvek od T613 »

ten kamil neni blby, protoze je to bijec tak kazdy vi, ze mu hubu nikdo nerozbije :lol:

a jak se ten zazracny LEVNY pripravek jmenuje? :D
KAMIL740

Příspěvek od KAMIL740 »

T613 píše:ten kamil neni blby, protoze je to bijec tak kazdy vi, ze mu hubu nikdo nerozbije :lol:

a jak se ten zazracny LEVNY pripravek jmenuje? :D

bijec nejsem myslim to uprimne :D :D :D

je to supermafrasol v 6kg stoji 1000 a vydrzi 2 roky jenom an koal :) redi se doporucene 1:70 vlastni zkusenost 1:10 :D :D :D

myje motory bez toho aniz by si na to musel sahnout a koal uplne bezvadne a dokonce i celni sklo ale o tom vi sve michelin kterej to pouziva jako vodu do odstrikovacu takovej je to kanon :D :D :D
ex skoda faborit 135 l
dr.zejus

Příspěvek od dr.zejus »

No tady se to nějak rozjelo. Kamile nerozčiluj se, prdne ti cévka...Jen jsem se ptal na názor, jestli s těma kolama má někdo zkušenost, nikde jsem nepsal, že si pro ně hned k vietnamcům jedu a že zítra je prdnu na auto. Ty kanály co tam jsou se mi líbí, je to origo, a pokud si vzpomínám, tak jsem psal, že časem bych tam chtěl nějaký kola 18´´. Samo budu raději shánět něco origo, nejlíp Alpiny 18´´ to je to nej co tam může být. Tohle byl jen průzkum trhu. Líbila se mi i ta kola od Rostika, ale nechci 20´´ myslim si, že už je to moc veliký. Chlapi nemějte strach, že bych se pokusil o nějakej "tuning" na týhle sedmě. To je dost srandovní představa.

Každopádně díky za názory

P.S. kartáčkem na zuby jsem kola snad nikdy nečistil o chemii vím, ale poprvé když jsem pavučiny čistil, tak jsem nic takového neznal. To jsem se s tím pěkně nadrbal. ;)
Obrázek
EX BMW 740i (DG01453)
Odpovědět