Ahoj tímto příspěvkem bych vám chtěl představit svou první sedmu e32 3.0 manual.
Předchozí auta jen e30.
Chtěl jsem zkusit změnu tak jsem skočil do tohodle.
V roce 1996 dovezená ze SRN do Znojma a pak lítala po Brnu.
Kdyby tohle auto náhodou někdo znal a věděl o něm nějakou historii vůbec bych se nezlobil
Tak přikládám pár fotek:
Ahoj, vítej mezi námi . Pěkná sedma. Zkus přihodit více informací a taky více fotek .
Má to pár věcí, které mě bijí do očí na první pohled, ale určitě z ní uděláš krasavici . Začal bych určitě předními angel eyes a zadními světly .
Tak ať slouží a přeji hodně kilometrů bez nehod
BMW e38 750iL Individual
BMW e36 328i Cabrio
BMW e32 750iL Highline (ex)
misi.ce píše:Presne, souhlasim se Spoonerem. A spz si dostal kvuli svejm modrejm ocim vid?
jak víš že mám modrý oči? je jen upravená v malování proto že ve skutečnosti stojí za hov*o a takhle to vypadá líp
Jinak přední světla s AE se mi líbí nevidím důvod proč je dávat pryč.Zadní už jsou taky v pohodě když jsou zatmavený než když byli čirý ale časem tam půjdou origo nebo diodoví jelikož tyhle nejsou homologovaný a to nechci chci mít vše v pohodě.
Jinak na autě je v prdeli nejspíš uložení zadní nápravy a vůle v řízení ze zatím neznámího důvodu.Až se udělá tohle musim sehnat široký ledvinky a jinej interiér ten můj je už hodně popraskanej a prostě v řiti a navíc bych chtěl v elektrice a hlavně s výhřevem..
Svetla bych dal kazdopadne origo. nerikam, ze diodovy vypadaj spatne, kazdopadne lip nez tohle, ale je to auto z 80/90 let, nevim, jestli bych z toho delal startrek. Proti angelum taky nic (skoro nic), ale urcite ne tyhle (ctyri svitici body). Jinak myslim peknej kus a interier by se dal urcite nejak osetrt, ale pokud chces el. tak chapu .
e32 740iL
Volkswagen Transporter 2.0 TDI
ex e32 730i
ex Ford Transit 2.2 TDCi
Tak vítej. Ty zadní světla po tom zatmavení vypadjí hezky, ještě jsem takové neviděl. Ale ty přední...to je fujtajbl, na E32 se to fakt nehodí, ale je to samozdřejmě každého věc...rozhodně budou potkávačky svítit daleko lépe, než dvacet let staré helly.
Přesně tak . Souhlasím s misi.ce. Taky nemám nic proti angel eyes, ale ať to svítí trošku na úrovni. Ty 4 svítící body se mi vůbec nelíbí.
A pokud je interiér zničený, tak to je škoda . Snad seženeš nějaký jiný ve slušném stavu za ještě slušnější peníze .
BMW e38 750iL Individual
BMW e36 328i Cabrio
BMW e32 750iL Highline (ex)
Pěkná barva a pěkný kola...
Tak nejsem zastánce optického omlazování staré 32ky, ale jestli dobře vidím, tak kapota je na široké ledvinky, takže to jako jo...
Jinak ty tmavé zadní lampy se už i jako tmavé prodávají-kdyby to někoho zajímalo.
Osobně bych taková světla (P+Z) na svém autě určitě nechtěl, stejně tak blinkry...to auto si to nezaslouží.
Na druhou stranu...podle vkusu že...
Tak ať slouží!
BMW e32-735i-10/91, manual+LPG
Volvo V70 I.-2,5d-10/99, automat
Opel Corsa E-1,4i-04/17, manual+LPG
EX BMW e38-740i-06/96, automat+LPG
misi.ce píše:Svetla bych dal kazdopadne origo. nerikam, ze diodovy vypadaj spatne, kazdopadne lip nez tohle, ale je to auto z 80/90 let, nevim, jestli bych z toho delal startrek. Proti angelum taky nic (skoro nic), ale urcite ne tyhle (ctyri svitici body). Jinak myslim peknej kus a interier by se dal urcite nejak osetrt, ale pokud chces el. tak chapu .
Interiér už bohužel asi nijak neošetřim nedostala se mu očividně za ty roky v ČR žádná péče a taky to podle toho vypadá
Trošku je to vidět na téhle fotce + je na sedáku trhlá cca. 1cm (spolujezdec to samé a zadní lavice pod loketní opěrkou nepochopitelně vodrbaná až do molitanu a přelepená kusem úplně jiného odstínu kůže)
Uploaded with ImageShack.us
Jinak si na této fotce také můžete povšimnout odkládacího prostoru kolem řadící páky.Dřevo tam bylo dost zničené tak jsem to potáhl černym sametem a myslím že to dopadlo dost dobře