Tak si to shrneme jardo, ten kdo si koupí 1,2 HTP by v životě neměl jezdit rychlostí 140km /h

toto auto není stvořeno pro dálniční a dálkové trasy a jestli si někdo myslí ,že ano je to jeho problém a boj. Je to auto pro českého dědu, kterej ji má v garáži a v neděli jede nakoupit s bábou do glóbusu

a jednou za rok vyrazí do luhačovic na ozdravné kůry. A tento člověk bude doopravdy jezdit průměrně za 6,5l. To ,že to má někdo za firemku a jezdí za 11 je hold jak se říká z cizího krev neteče

Taky jsem se bavil o průměrné spotřebě, né o spotřebě na plnej plyn na dálnici. A kecy o tom jak jsem dovezl auto se špatně namontovaným plynem, kterej byl v autě cca jeden rok a byl montován ve spec.firmě ,která dělá LPG zástavby v německu X let jsou mimo mýsu. Jelikož jsem jel z německa, kde se může na dálnici rychleji a já spěchal a jel rychlostí 180-240

a najel jsem max. 350km na nádrž v rezervě

proto opakuji ,že jet domů a u toho 3x tankovat mě nebaví

a dieselem jsem projel skoro celou evropu od polska, německa, rakouska, itálie,chorvatska,španělska,maďarska až po francii nebo Gibraltar a nikdy žádnej problém ,tak tu nemotej lidem hlavy tím jaké to jsou nespolehlivé plečky

udržuji své auto vždy v takovém stavu ,abych mohl kdykoliv sednout ,nastartovat a vyrazit na druhou evropy