vždy když vidím krásnou e32 tak mám z toho radost, že jsou lidi stále na světě co si tyto auta opečovávají.
Toto byla pro mě revoluční sedma e32 která opravdu stála za to ...
T613 píše:nema, to je docela rarita ... spis by me zajimalo zda ten el. volant je i s pameti nebo jen obyc el., pokud je original z vyroby mel by mit pamet
diktátor je sice fajn ale každej ti bude dokazovat že je on ditátor. Takže budeš furt s někým závodit. To si piš že jo.
Kamarád měl podobnej nápis a furt nějakej blbeček se ho snažil nahánět ...takže konec časů slušné spotřeby...
BMW E38 728ia Schwarz II - LPG Prins VSI 6/97 - Spotřeba
Nazdar
Vidim pekny V12 je to focene nedaleko mne tak se chci zeptat ked tu budes tak by som sa mohol prist pozriet?
Ja mam taky V12 ale Mercedes a kedysi sem tuzil mat e32 tak ak by nevadilo dej vediet
Tomas750iL píše:Nazdar
Vidim pekny V12 je to focene nedaleko mne tak se chci zeptat ked tu budes tak by som sa mohol prist pozriet?
Ja mam taky V12 ale Mercedes a kedysi sem tuzil mat e32 tak ak by nevadilo dej vediet
Caf Tomas nie je problem ked budem na SVK ozvem sa ti ja som momentalne v CR bez auta auto som nechal odstavene doma a odkial si ty?
Jo jo to neponahla ja taky auto mam v garage opravoval sa motor jeden valec bol pridreny a olej to zralo
Ted se to spojazdnilo a zabiehavam motor
Snad do mesiaca to bude ok
No ja som z petrzalky a ty si to tusim fotil v cunove na kocke?
No Tomas sklamem ta ale nie je to Cunovo je to okres NZ ale pokial sa budem chystat do BA milerad sa ozvem a mozeme niekde dat stretko a pokec na pumpe.
Mame vsak momentalne problemy s prepisom pevne dufam, ze sa to doriesi k mojej spokojnosti a nebudem nuteny odstupit od kupnopredajnej zmluvy a auto poslat spat povodnemu majitelovi.