Xras - e32 740d - d for drift2

zde se můžete vy a vaše auto představit
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Odpovědět
T613

Re: Xras - e32 730i V8 - kardan

Příspěvek od T613 »

nerez by se na tepelne namahane spoje (vyfuk) pouzivat nemela
xras

Příspěvek od xras »

T613 píše:nerez by se na tepelne namahane spoje (vyfuk) pouzivat nemela
Nie je to idealne ale aspon to pojde v pohode povolit a nezhnije to :)
xras

Příspěvek od xras »

Taak trocha bumpneme tento thread ked uz som bol špatit na dakom tom zraze. Pre tych, co nebudu citat historiu pribehu (aj ked odporucam precitat :D ) napisem v skratke o co tu ide. Chcel som driftkaru a musela to byt 7er. To najnepouzitelnejsie auto na drift no to je presne muj styl. Povodne som tuto modru pani kupil za ucelom vybrakovania interieru a instalacie styrlitra. Akonahle som sa previezol a pocul to ticho a pokoj akym to auto funguje, opravoval som len tempomat, svetlo v radiu a dake ine ziarovky po interieri.. no nejak som nemal to srcce vyhadzat z toho interier. Jedine co autu chybalo bol automat. Kupil som teda dalsi vrak, 740i no prisiel som tam, auto hnile z kazdej strany, proste taky vrak o aky by ziaden z vas ani nezakopol no to bolo presne to auto pre mna. Hnila, rozpadnuta haraburda v ktorej je 4.0. Chybal jej vsak manual a tak slovo dalo slovo, z modrej sa vyhodil manual, kupila sa jednohmota, sachs performance pritlacnak a takto nejako to jazdilo:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Tiez som kazdemu vravel ze do by taku ludru hrdzavu obitu chcel kupit no drzte sa, nie ze by ju niekto kupil, ono mi ju ukradli! :D No anyway.. zase som potreboval driftkaru a za domom uz rok cakajuca modra e32 (o ktorej je tento pribeh) bez prevodovky mala jasny osud. Kupil sa dalsi 4l, mimochodom viecko na olej mam z toho mojho motora co mi ukradli.. nevrmajnd neriesime, kupila sa prevodovka, daky ten zotrvak, kardan z ebayu a dake ine drobnosti, oringy, sroby, tesnenia nech to chvilu drzi po kope a to uz dobiehame sucasnost. Dam dake fotky jak to postupovalo a na konec ma mozno este volaco napadne.

Kupil sa teda 4l a daky manual k tomu, vedla je rozobraty 3l na stolik, motor siel jak hodiny no taky ničliter do by to chcel ze :D
Obrázek

Spravili sa pruziny s progresivnou tuhostou :D Pozn. autora: struny sa onedlho dolamali na jednej strane tak uz su tam aj tak ine :D
Obrázek
Obrázek

Toto je asi jedina fotka zo skladania
Obrázek

Zadne hipstertlmice, snad sa budu pacit :D
Obrázek

Auto som druhy krat za 2 roky umyl, chvilu vyzeralo pekne :)
Obrázek
Obrázek

Az kym sa nezacalo jazdit, to som skusal jak obstoji voci zvodidlam :D Blatnik, svetlo, smerovka, koleso vsetko K.O. naraznik este siel fixnut tak ten som nemenil aj ked mam 5ks nahradnych.
Obrázek

Potom sa auto provizorne poskladalo lebo trebalo ist vecer zas jazdit no a tak som bol pristihnuty na zraze :D
Obrázek

No a este posledna, tu mi rupla jedna pruzina, auto padlo na doraz a po ceste do garaze som utrhol prah, zopar krat odrel nosnik atd.. :mrgreen:
Obrázek
pavel.rossi

Příspěvek od pavel.rossi »

Jsi dobrý ďábel :) .
vládní e32 735iL
ex BMW 740i e38,m60b40
ex BMW 523i e39
ex BMW 730D e38
ex BMW 525i e34
Wanted

Re: Xras - e32 730i V8 - reborn :D

Příspěvek od Wanted »

nejakych tych 300 km co som v tom aute s Matom stravil a musim povedat je to peklostroj! :lol: kazdopadne napriek tomu jak to auto vyzera je prekvapive, ze som bol po dvoch hodinach vcelku okey, hukot ani drncanie napevno namontovaneho motora a prevodovky v kasni neboli az take strasne :P
E32 750iLA - DC58865

Obrázek
xras

Příspěvek od xras »

No jasne motor aj prevodovka na silonoch a zadne huciace loziska to neni zrovna znamka komfortu aleee loziska mam v plane vyriesit no silony ostavaju zas odtál potál :D
Wanted

Příspěvek od Wanted »

Mato sa zatial nepochvalil, tak ho pochvalim ja :lol: vraj Akkina rulezz :D
Na mieste sa vymenilo co bolo treba a auto odislo po svojej osi domov.

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
E32 750iLA - DC58865

Obrázek
fishmaker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fishmaker »

zas někde driftoval jo ? :/
First EX: BMW e38 740i 6/1995 Obrázek
Second EX : BMW e66 745Li 2/2002 + LPG Obrázek
Third EX : BMW f01 740i 3/2009 Obrázek
P3RF3KT

Příspěvek od P3RF3KT »

Asi už to vyhoď ne?
BMW E38 740i M62 Kompresor Individual
PRODEJ NÁHRADNÍCH DÍLŮ e38
xras

Příspěvek od xras »

Neviem, ci bude moj styl pisania oblubeny aj tu ale dam teda story svojimi ocami skopirovanu z SK klubu :D

Takze popisal by som to slovami dva omezovac mraaadadadadaaa BUMMM CHRRRRUMM CHRRR čotijebe DRRRB :D

No ako jak som uz stal tak pozeram ze ti jebe tak odtialto ma bude muset zeriav vyjebat a budem zhanat druhu kasnu.. No nic hned som skusal ci motor ide, ten naskocil, spiatocka a daaako sa to po bruchu vdaka zvarosvoru vystveralo z jarku a ani som nevystupoval sak este by sli daky zandari cmuchajuci moznost dat pokutu tak hned za jedna auto sa rozbehlo so silnym chtíčom tahat sa do pravej strany, cele to skakalo tak reku asi kolesa K.O. a tak som dosiel po najblizsie miesto mimo cesty. Vyjdem, pozrem predok pohodka klasika kombinacia moja oblubena blatnik + smerovka + koleso + naraznik no tento krat uz aj dake to rameno K.O. ved treba progress :P Pozrem zadok len daky ohnuty plech pri svetle a svetlo ktore uz bolo rozbite je este viac rozbite.. slusnee na to ze som siel tak.. neviem kolko lebo nejde tachac ale 2 uz nestacila :D idem nasadnut a kukam ze mm co je to pri tej nalepke take krive tak zoberem telefon, zasvietim a kukam ze
Obrázek

To je celeee krivee ved vid foto nizsie :D

Otvoril som kufor, vytiahol brand new jastericu z kauflandu za 16.99 reku odpannim ju, medzi bordelom, krabicami, castami interieru, dvomi rezervami, rozbitymi pivovymi flaskami a inymi potrebnymi vecami skusam hladat kluc na kola no neuspesne.. v tom lesnom tichu som zacul dake krochkanie lesnej zveri tak som sa zamkol dozadu, pustil FMko kde hrali prijemny minimal (pozn. autora Radio_FM = alternativne slovenske radio :D) a cakal na kamaraata s klucom na kolesa :D ná potom som sa dako dotackal domou o tretej ci kedy :D

Foto zadku, predok nestoji za nic ten vyzera tak jak minule :D

Obrázek
Odpovědět