Zdar, mam tu problém někdo mi v noci na parkovišti "vytáhnul" stěrače takhle
Byl jsem tedy hned v BMW a koupil jsem všechny relé + pojistky a vyměnil to a sterače se stále nehnuly. Všechno stírá jak má ale prostě nezůstanou schované jako původně ale vždy trochu asi 10cm povyjednou Stalo se mi ale asi 10x že stěrače se urovnaly ale při dalším puštění se zase vrátily do téhle debilní polohy. Zůstalo mi doma jen jedno hnedé relé ale to jsem nenašel kam zapojit.
Proc hned kupujes kraviny?
Divam se do EWD a u motorku je nejaky snimac na dobeh oznaceny X333
To bude KO. Mam v sope venku tahla z vraku, ale uz se tam ted nejdu podivat jak to presne vypada, treba zitra kdyz nekdo nebude rychlejsi.
Ted jsem taky zjistil že mi přestaly ostřikovat ostřikovače na světla Motorky jsou uplně nové + hadice tak nevím. Skla jsou uplně v poho a funguje i intenziv. Asi zkusím koupit nové ty trysky v nárazníku stejně jsem to chtěl už udelat a pak uvidim.
Nevim co mas za rok, tohle je pro starsi modely. Mas to tam napsane "wiper in park" to je to co se ti podelalo.
Pro novejsi je ten senzor dobehu stejny akorat tam mas navic senzor deste a jiny typ rele.
Ty svetla prvni zkus cerpadlo primo na baterku +/- jestli to strika nebo ne. Pokud ne tak mas ucpane ty zpetne ventily co jsou za tryskama.
T613 píše:Nevim co mas za rok, tohle je pro starsi modely. Mas to tam napsane "wiper in park" to je to co se ti podelalo.
Pro novejsi je ten senzor dobehu stejny akorat tam mas navic senzor deste a jiny typ rele.
Ty svetla prvni zkus cerpadlo primo na baterku +/- jestli to strika nebo ne. Pokud ne tak mas ucpane ty zpetne ventily co jsou za tryskama.
Ty trysky stříkaj uplně v pohodě zkusil jsem je na jiné E38 chtěl jsem je koupit nebot uz jsou puvodni a ja chtěl nove Jinak deštověj senzor mam. Co musím tedy koupit nové aby ty stěrače zase fungovaly?
PRAHAV8 píše:Vše je nové cca rok ale až budu mít víc času nakoupím to zase nové a vyměním to. Mam stejně v plánu pustit se do zprovoznení ostriku mlhovek