danielkonderla píše:panove nestalo seto uz nekdy vam ze motor mel takovy zvuk? jako o vikendu uz to jde k znamemu at nato koukne..ale nemate nejake napady co byto mohlo delat? https://www.youtube.com/watch?v=cshkG6_ ... e=youtu.be
mozno to je blbost ako povolena svicka alebo tesnenie na vyfuk. zvodoch
... dalej sekundarny napinak retaze..... alebo vanos
panove diky moc za rady a ze ste se tak zapojili do diskuze moc si toho cenim....mno ted o vikendu to bude znamy mechos rozebirat a on si mysli a nebo doufa v to ze by to mohly byt zdvihatka ventilu v haji a nebo ventily....a vanos doufam ze to nebude nato nejde sehnat udajne repassada uz mi to jeden zjistoval a prej se meni jen cele nove kola komplet a to stoji ranec...kdyby se neprislo cim toe asi hold se da jiny motor...ale veirm ze se najde zavada a odstrani se
jeste k tomu klepání hustější olej mi nepomohl, výměna napínáku taky ne, svíčky jsem kontroloval a tesnení na svodech se mi zdá nepravděpodobny už mně to začíná srát když to něěkdo slyší tak říká že mám vylágrovanej motor ale auto jezdí normálně a pochybuju že by to bylo vylágrovany
No zní mi to stejně jako ta povolená svíčka, ale ty jsem kontroloval o tom termostatu jsem už slyšel, ale přijde mi zbytečny snižovat kvuli klepání účinost motoru navíc mě to ted klepe už i po startu a ne jen když je to zahřátý takže u mě by to problém neřešilo a slyšel jsem , že ne všem to pomohlo.
panove vidim ze nase holky vydavaji prapodivne zvuky... bohuzel a snad set kazdemu podari opravit....ja seto snad dozvim ovikendu no....a diky moc za vase rakce