Menená spojka stále hrka 740i

Elegantní rv. 1994 - 2001
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Odpovědět
spiritof69

Menená spojka stále hrka 740i

Příspěvek od spiritof69 »

zdravim vás, menil som na 740i komplet spojku, zotrvačnik, pritlačak, lamela, ložisko,, všetko úúplne nove.. zotrvak mi hrkal a tak som chcel novy, no problem je ten, že aj po výmene mi to hrka stále.. po vypnuti motora pri neutrali a nezatlačenej spojke, a tak isto pri cuvani ak nekontrolovanejšie uvolni spojku alebo pri jednotke to je jedno, je možné aby tam hrkalo ešte niečo ine a prejavovalo sa to tak, napr v prevodovke? alebo ta horšia varianta na ktoru nechcem ani pomysliet,, že nič ine to robit nemože, a zotrvačnik mi nebol vymeneny za novy ale neaky opat jazdeny.. vdaka za nazory
zzeli

Re: Menená spojka stále hrka 740i

Příspěvek od zzeli »

Jel bych s tim na reklamaci, jestli se to projevuje opravdu jasne a jednoznacne. Je mozny, ze ho nevymenili, nebo je tam vadny kus...at uz novy nebo jety. A priste bych urcite zmenil servis.
Nebo to jeste muze byt hardyna. Uvidis jak se k tomu v servisu postavej. Proste rekni, ze se ti to nezda a ze to chces zkontrolovat, zavadu jim predved, at je jasno. Rozumnej servis to poresi.
BMW e66 745Li Individual, 2003, pine green
BMW e38 740iA, 1995, ascot green
spiritof69

Re: Menená spojka stále hrka 740i

Příspěvek od spiritof69 »

A nemohla by to byt este predlohova hriadel prevodovky ? Niekde som sa o tom docital
Odpovědět