Menená spojka stále hrka 740i
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
-
spiritof69
Menená spojka stále hrka 740i
zdravim vás, menil som na 740i komplet spojku, zotrvačnik, pritlačak, lamela, ložisko,, všetko úúplne nove.. zotrvak mi hrkal a tak som chcel novy, no problem je ten, že aj po výmene mi to hrka stále.. po vypnuti motora pri neutrali a nezatlačenej spojke, a tak isto pri cuvani ak nekontrolovanejšie uvolni spojku alebo pri jednotke to je jedno, je možné aby tam hrkalo ešte niečo ine a prejavovalo sa to tak, napr v prevodovke? alebo ta horšia varianta na ktoru nechcem ani pomysliet,, že nič ine to robit nemože, a zotrvačnik mi nebol vymeneny za novy ale neaky opat jazdeny.. vdaka za nazory
-
zzeli
Re: Menená spojka stále hrka 740i
Jel bych s tim na reklamaci, jestli se to projevuje opravdu jasne a jednoznacne. Je mozny, ze ho nevymenili, nebo je tam vadny kus...at uz novy nebo jety. A priste bych urcite zmenil servis.
Nebo to jeste muze byt hardyna. Uvidis jak se k tomu v servisu postavej. Proste rekni, ze se ti to nezda a ze to chces zkontrolovat, zavadu jim predved, at je jasno. Rozumnej servis to poresi.
Nebo to jeste muze byt hardyna. Uvidis jak se k tomu v servisu postavej. Proste rekni, ze se ti to nezda a ze to chces zkontrolovat, zavadu jim predved, at je jasno. Rozumnej servis to poresi.
BMW e66 745Li Individual, 2003, pine green
BMW e38 740iA, 1995, ascot green
BMW e38 740iA, 1995, ascot green
-
spiritof69
Re: Menená spojka stále hrka 740i
A nemohla by to byt este predlohova hriadel prevodovky ? Niekde som sa o tom docital