Má tu nějaký noční pilot RZ 2SN 9230, tmavá E38, dneska v Praze vyháněl pavouky z klaksonu na křižovatce a že jich tam bylo...
Jinak mám nový BMW pozitivní zážitek z cest, dneska jsem se vracel ze zmíněné návštěvy Anglie a na letišti jsem narazil na moc pěknou a příjemnou krajanku, se kterou jsem pak cestoval domů. Měla něco okolo třicítky. Když uviděla na mém tričku nápis BMW service team, tak se jí rozzářila očka a říkala, že má taky bavorsko, hádal jsem to na trojku, E46 a k milému překvapení (ne neměla sedmu) to byl sedan E30 316i b.j. 1989. Říkala, že ji má po tátovi, má ji moc ráda, nedá na ni dopustit a mají s ní najeto něco přes 400 tis km!! Dala mi i fotku, má moc pěkný zadek a kozy, menší, ale roztomilé. Mohl bych to sem nahrát, když o to budete stát.
EDIT:

(Pokud vás moc neberou zvířátka, tak ještě prozradím, že ta kůzlátka byla prý na maso.)
Teď trochu reklamy, je z Lipníka nad Bečvou a má kadeřnictví, pro ty co si ještě neleští hlavu kůží od špeku a nemají to daleko, pište, dal jsem jí odkaz na naše fórum, třeba tu pak na sebe nechá kontakt.