7er-spotting

Zajímavé příhody z cest
Odpovědět
oxik

Re: 7er-spotting

Příspěvek od oxik »

Dnes jsme tu měli návštěvu z daleka :D Díky za přivezený kafe do práce 8-) :lol:

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
EX E38 740i LPG orientblau 12/99 DF89547 Obrázek
EX Mondeo MK4 fnaftě, fmetle, fmanuálku, fhadru, na hlínách, bez čipešku :twisted:
Mondeo MK5 fnaftě, fmetle, fautomatu, fkůži, vefullu :twisted:
zzeli

Příspěvek od zzeli »

To bylo nakyho kafe kdyz ma zadek posazenej malem na asfaltu :lol:
Jinac pekny fotky ;)
BMW e66 745Li Individual, 2003, pine green
BMW e38 740iA, 1995, ascot green
herman17

Příspěvek od herman17 »

Konecne osobne :) diky za diagnostiku ;)

Zatim jsem na cestach potkal jen dve e38, ale kde to bylo mam napsane v notesu v aute, takze pak se podelim

Uz jsem to rikal Oxikovi...vedle tvyho ten muj vypada, jako by mel sedej zakal :lol: :lol:
SPORT & RELAX AREÁL BOZEŇOV - restaurace, wellness hotel ***, firemní akce, školící centrum, kemp, tenisové kurty, minigolf, lanové centrum a jiné
Obrázek
http://WWW.BOZENOV.CZ
Filozof

Příspěvek od Filozof »

dneska jsem viděl pěknou E65 na akci v králíkách CIHELNA 2015 vojenská technika. Byl tak e65 předface s železnejma pukama na vlajky v náraznících. A dvojitá skla nebo to byl opanceřovaný kus. Nepoznal jsem ale okna vypadala že mají tak 3-4cm tloustku a pneu byl nějakej divnej extra rozměr pro mě neznámej.

možná vložim 3 fotky co jsem nafotil ... večer.
BMW E38 728ia Schwarz II - LPG Prins VSI 6/97 - Spotřeba Obrázek

Obrázek
herman17

Příspěvek od herman17 »

Tak prvni E38 jsem potkal v Dolním Rychnově. Stála nejspis nastartovana u nejakeho zelezarstvi... byla takova stribrno-seda mela vzadu US znacku 2K6 ...... cerne ledvinky a strasne cerny okna :D
jel jsem natankovat LPG a po ceste zpatky jsem ho do protivky mijel, takze bud si me nevsiml, nebo to neni nadsenec.

Dalsi jsem videl projet v Krumlove kolem hotelu Vltava. Predface, barva asi Orientblau, auto bylo domlacene a vzadu brutalne posrane snad od nejakeho orla :lol: sedelo v nem hodne mladejch lidi a valili si to nekam :D
SPORT & RELAX AREÁL BOZEŇOV - restaurace, wellness hotel ***, firemní akce, školící centrum, kemp, tenisové kurty, minigolf, lanové centrum a jiné
Obrázek
Raisidlo77

Příspěvek od Raisidlo77 »

Koho jsem dnes zdravil na E50 na výjezdu z Bučovic směr Brno u jatek ? Tmavá krátká, asi M-pary kola ... já jel na staré Jawičce a zvedal ruku :D

EDIT: Tipuju Tebe Lukáši "lukeee_cz" :)
"Zatím prodáváme auta a ne hodnoty Cx.." šéf BMW Kuenheim při představení E38
BMW E38 750iXL - 1997 - DG10062
BMW E38 750iXL - 1997 - DG10161
exBMW E38 750iA
exBMW E38 740iA
herman17

Příspěvek od herman17 »

S kym jsem se dnes zdravil ve Velké Bíteši ??? tmava E38 Znacka 3AX..... :D :D
Obrázek
Huff

Příspěvek od Huff »

Má tu nějaký noční pilot RZ 2SN 9230, tmavá E38, dneska v Praze vyháněl pavouky z klaksonu na křižovatce a že jich tam bylo...

Jinak mám nový BMW pozitivní zážitek z cest, dneska jsem se vracel ze zmíněné návštěvy Anglie a na letišti jsem narazil na moc pěknou a příjemnou krajanku, se kterou jsem pak cestoval domů. Měla něco okolo třicítky. Když uviděla na mém tričku nápis BMW service team, tak se jí rozzářila očka a říkala, že má taky bavorsko, hádal jsem to na trojku, E46 a k milému překvapení (ne neměla sedmu) to byl sedan E30 316i b.j. 1989. Říkala, že ji má po tátovi, má ji moc ráda, nedá na ni dopustit a mají s ní najeto něco přes 400 tis km!! Dala mi i fotku, má moc pěkný zadek a kozy, menší, ale roztomilé. Mohl bych to sem nahrát, když o to budete stát.

EDIT:

Obrázek
(Pokud vás moc neberou zvířátka, tak ještě prozradím, že ta kůzlátka byla prý na maso.)

Teď trochu reklamy, je z Lipníka nad Bečvou a má kadeřnictví, pro ty co si ještě neleští hlavu kůží od špeku a nemají to daleko, pište, dal jsem jí odkaz na naše fórum, třeba tu pak na sebe nechá kontakt.
Naposledy upravil(a) Huff dne pon srp 24, 2015 12:07 pm, celkem upraveno 2 x.
BMW E32 730ia V8
herman17

Příspěvek od herman17 »

FOTOFOTOFOTOFOTO :D :D :D :D :D :twisted:
Obrázek
Raisidlo77

Příspěvek od Raisidlo77 »

Taky hlasuji pro foto ! :lol:

EDIT: Zelenayová Pavla, Šúmská Lucie, Vybíralová Gabriela .. víc možností oficiálně není, pokud to nedělá na černo :D
"Zatím prodáváme auta a ne hodnoty Cx.." šéf BMW Kuenheim při představení E38
BMW E38 750iXL - 1997 - DG10062
BMW E38 750iXL - 1997 - DG10161
exBMW E38 750iA
exBMW E38 740iA
Odpovědět