Já ji protahuji většinou někde na okrskách, na dálnici většinou prostě jedu. S tou dálniční spotřebou je to takové diskutabilní, do určité rychlosti to žere zhruba to samé, nebo stoupá jen zlehka a pak to začne stoupat cca litr na 10 km/h. U E32 je vidět, že to stavěli na stabilních 130, taková ideální rychlost na nízkou spotřebu. U E38 jsem si myslel, že je to posunuto na 150, do kdy to žere cca podobně a až pak začne spotřeba stoupat.
Ono je taky něco jiného ject tou rychlostí pořád, nebo neustále brzdit a zase zrychlovat. Jezdim teď do Rajchu služební trojkovou oktávkou 1,6 TDi 66kW a nejsem schopnej se s tou mrchou dostat přes 6 nafty na 100. A to už jsem zašel tak daleko, že jakmile je předemnou volno, tak dávám prostě plnej. Ono to stejně stoupá tak do 190 a jak přijde mírnej kopeček, tak rychlost zase klesá

Jenže aktuální při plnym knedlíku v tý rychlosti je 10 na sto a s hustotou dopravy, co tam maj, se ty vysoký rychlosti nedaj držet ani polovinu cesty. I tak mě tímhle to auto hrozně sere, já všude vychvaluju sedmu, že to s tim narvanym motorem jezdí za náklady nějakýho TDi a tahle mrcha mi to kompletně vyvrací. Jezdit timhle stylem sedmou, tak bych pod 16 LPG nešel ani smykem.