Vaše zážitky s policií

Zajímavé příhody z cest
Odpovědět
herman17

Re: Vaše zážitky s policií

Příspěvek od herman17 »

Plna neplna, zebra nezebra, pokud jezdis s rozumem, tak proc je neprejet ;) na policii seru, sem k nim slusnej a oni pak taky vetsinou... no a kdyt ne, tak ti pulku prestupku stejne nedokazou... kolikrat je prerusovana cara tam, kde bych nikdy nepredjizdel a kolikrat je taky tam, kde muzes bezpecne predjet.

Jinak jestli chcete nekdo kvalitni antiradar, tak muzu poradit, neni to levna zalezitost, ale 90 nestoji, stoji jen 70 :lol:
Funguje snad uplne na vse a hlavne odrazi radar jen tolik sekun, kolik si nastavis, takze mas cas zpomalit a zameri te az jedes predpisove, takze to neni ani moc napadny :) :D A kdyby nahodou, staci zmacknout tajn tlacitko a na STK ti nic nenajdou ;)
SPORT & RELAX AREÁL BOZEŇOV - restaurace, wellness hotel ***, firemní akce, školící centrum, kemp, tenisové kurty, minigolf, lanové centrum a jiné
Obrázek
http://WWW.BOZENOV.CZ
Spooner

Příspěvek od Spooner »

Můj dnešní zážitek s policií ?
Odpoledne mě v Ostravě předjela vojenská policie v BMW E60. Nebylo to nic extra, ale mě stačí k radosti málo.
Bylo příjemné vidět policii v modrobílé vrtuli narozdíl od všech těch Škodovek a VW :D

foto pouze ilustrativní...
Obrázek
BMW e38 750iL Individual
BMW e36 328i Cabrio
BMW e32 750iL Highline (ex)
Raisidlo77

Příspěvek od Raisidlo77 »

herman> A když najdou, budeš se divit i ušima :lol: Cokoliv co odráží je nápadný :)

Vojta> Sdílím Tvoji radost :) ... protože bílé auto se zeleným pruhem, to je prostě elegantní. Muj subjektivní názor je, že takové auto bylo i nápadnější za bílého dne, než ty nové stříbrné sračky, ale ne každý si to myslí. Já teda takové auto zaregistroval v provozu dříve, než dnes to stříbrné. Hlavně to ale bylo i oku lahodící, elegantní a decentní, přitom jednoznačné. Stejně jako kdysi modré s bílým pruhem a řekněme i oranžovo/bílé variace. Dnes je to hnus hnus hnus, ale hlavně že je to světové !
"Zatím prodáváme auta a ne hodnoty Cx.." šéf BMW Kuenheim při představení E38
BMW E38 750iXL - 1997 - DG10062
BMW E38 750iXL - 1997 - DG10161
exBMW E38 750iA
exBMW E38 740iA
PRAHAV8

Příspěvek od PRAHAV8 »

caknakis píše:A to nám chceš jako tvrdit, že ten vrtulník měří rychlost? :))
Vrtulník rychlost měří.
Tomas735i
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomas735i »

Jedna vojenská E60 jezdí i u nás :D
herman17

Příspěvek od herman17 »

Pan policajt te sleduje :D rikal neco? ze si ho fotis? :lol:

EDIT: AHA, foto pouze ilustracni :)
SPORT & RELAX AREÁL BOZEŇOV - restaurace, wellness hotel ***, firemní akce, školící centrum, kemp, tenisové kurty, minigolf, lanové centrum a jiné
Obrázek
BajajaCZ

Příspěvek od BajajaCZ »

Pořídil jsem si e38 740i a hned vyrazil na podzimní dovolenou po republice. Jeden by i čekal, že se dostanu do křížku se zákonem o silničním provozu. Za 8 let za volantem sem nikdy problém neměl, ale černé BMW bude určitě přitahovat pozornost více, než černý Peugeot 206. Kupodivu, najeto přes 1000 km a nic, žádná namátková kontrola, žádné měření rychlosti. Po návratu domů přišel dopis z Městského úřadu Mikulov. Řekl jsem si, je to tady! Zaplatíš za mladickou nerozvážnost! Otevřu obálku, ochotně vypadne složenka na 700,- Kč a list papíru s mnoha a mnoha výhružnými texty. Představte si, že já, přestupce, pirát silnic a ničitel světů, si dovolil jet rychlostí 52 km/h v místě, kde byla dočasně rychlost snížená na 40 km/h! Inu, v Mikulově ví, jak vydělat na projíždějících :lol: .
zzeli

Příspěvek od zzeli »

JJ a kdyz bez kecu a do 14ti dnu zaplatis prevodem na ucet, tak budou tak laskavi, ze ti nepripisou ani body. Grazlove :twisted:
BMW e66 745Li Individual, 2003, pine green
BMW e38 740iA, 1995, ascot green
NORMANN

Příspěvek od NORMANN »

kdyby připsali tak ok, :D oni ti je ale odepíšou.... :D
Freude am Fahren mit E38 725tdsA / E39 525tdsA Touring, E39 530dA Touring 142kw

Ex: 2x E12 520, E12 525, E28 527i, E32 735i+ E30 316i, E34 520i touring, E34 525ixA touring
herman17

Příspěvek od herman17 »

Tak ted me po dlouhe dobe zastavila policie :D :D :D

Jel jsem ve meste asi 70 a videl jsem, ze z benzinky vyjizdi policejni skoda yeti. Profrcel jsem kolem nich a abych byl nenapadnej, tak jsem schvalne nebrzdil. Vetsinou kdo brzdi pred policii, dava najevo, ze si je vedom prestupku :D no neee ? :lol:
No tato taktika bohuzel nezabrala a tak me za ceduli konec Olomouce zastavili :) . Sel jsem na to psychologicky a jako slusny a jim rovny obcan jsem vystoupil z vozu (toto mam vyzkousene a zabira to) :P 8-) dal jsem doklady atd... sli si me proverit do auta a rekli, ze si muzu zatim sednout :D
Cekal jsem asi 10 minut, nejspis to bylo mojim aktualnim vzhledem, protoze na obcance mam kratke vlasy, jsem oholeny, na ridicaku mam bradku a vlasy do vrchu no a ted jsem zarostlej jak terorista :D
Policista pak dosel a rika: "pane Majer, kolik to auto zere? " :lol: (toto se mi stalo uz po druhe) nejspis si v technicaku precetl objem :lol: :lol: :twisted:
Rikam: "12,8 pane straznik :D " abych nevypadal jako nejakej rozezranej fracek, trochu jsem zalhal a dodal jsem : "ale to mam jen ted po meste, jezdim vetsinou po dalnici a tam mam spotrebu kolem osmi litrů :)"
Policajt : " Dobrá, tak jezděte opatrně a dobrou noc ;) "

Nevim jestli je to vzdycky tim, ze vystoupim z auta jeste nez me vyzvou, ale vetsinou jsou na me strasne hodní :P
Obrázek
Odpovědět