Huff a jeho BMW E32 730ia 09/93 DF27230

zde se můžete vy a vaše auto představit
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Odpovědět
Spooner

Re: Huff a jeho BMW E32 730ia 09/93 DF27230

Příspěvek od Spooner »

No konečně ses tady rozepsal :).

Když nad tím přemýšlím, tak jsme tady opravdu banda pacientů... :lol: :lol: :lol:

Na to hifi jsem opravdu zvědav. Doufám, že uděláš z montáže detailní fotopříběh ;).
Snad nevadí, když tady napíšu přepočet, který jsme spolu řešili v SZ. Cena této aparatury vztažená k dnešní době s nynější průměrnou mzdou, by se mohla pohybovat okolo 477 tisíc Kč.
BMW e38 750iL Individual
BMW e36 328i Cabrio
BMW e32 750iL Highline (ex)
Huff

Příspěvek od Huff »

On je ten přepočet zkreslený rozdílnou životní úrovní západu a východu a poklesem cen elektroniky, takže bych se držel spíše toho, že to už přepočítat nejde. Na první pohled jsem to vnímal jako drahou netovární věc, ale nakonec jsem naznal, že je to hodně zajímavé, má to svoji historii, nestřídalo to majitele, nemá to kde kdo a kromě zmenšení kufru a zvýšení hmotnosti to nenaruší vzhled a třeba bude i hodně dobře hrát. Z novodobých komponent bych se do toho nepouštěl. Bude to chtít ještě nějaké úpravy asi za deset tisíc a rozdělat půl interiéru, takže to hned do auta dávat nebudu.
BMW E32 730ia V8
oxik

Příspěvek od oxik »

To je proste mazec, ta E32 ma koule :D Uz jen ta zadni loketka jak vypada oproti chudince v E38 :D

Kdyz obcas nekdo chodi neco do lestenek z netu apod. nejakou starsi klasiku krasne zrenovovanou, uz vime jaci lide za nima stoji :) Moc pekne pokracujes
EX E38 740i LPG orientblau 12/99 DF89547 Obrázek
EX Mondeo MK4 fnaftě, fmetle, fmanuálku, fhadru, na hlínách, bez čipešku :twisted:
Mondeo MK5 fnaftě, fmetle, fautomatu, fkůži, vefullu :twisted:
Huff

Příspěvek od Huff »

Díky za uznání. Mám z toho auta dobrý pocit.

Jen pro další rok začínám hledat volné plochy na karoserii pro polepy sponzorů, protože to leze do peněz a je třeba řešit i jiné věci, než 23 let starý pekáč. :roll: Další úpravy mám zhruba odhadnuté na dvě kila a pro ty mám zrovna lepší využití. Takže to bude boj. :D
BMW E32 730ia V8
volf-m

Příspěvek od volf-m »

Není škoda toho kombíka rozdělávat? Takhle na fotce vypadá obstojně.
BMW E38 750iA Individual

BMW 330i E91 Ghetto Touring
Mini Cooper S Cabrio (R57)
herman17

Příspěvek od herman17 »

volf-m píše:Není škoda toho kombíka rozdělávat? Takhle na fotce vypadá obstojně.
Taky si rikam :)

Jinak nemam slov, libi se mi jak ses do toho ponoril a fandim ti ;)
SPORT & RELAX AREÁL BOZEŇOV - restaurace, wellness hotel ***, firemní akce, školící centrum, kemp, tenisové kurty, minigolf, lanové centrum a jiné
Obrázek
http://WWW.BOZENOV.CZ
Huff

Příspěvek od Huff »

Škoda je dobrého člověka, ne auta a není to žádný muzejní kus. Než ho rozeberu, tak je na Bazoši, třeba se do něj někdo zamiluje. Ale skoro budu raději, když zůstane doma a vezmu z něj to, pro co jsem ho koupil.
BMW E32 730ia V8
Huff

Příspěvek od Huff »

Tímto teď žiji a těším se. Pro někoho běžná věc, pro mě žárovka, o které jsem vůbec netušil, že existuje ;) Dokonce jsou dvě verze tohoto tlačítka, bezžárovkové a s žárovkou. Já měl v autě celou dobu podsvícené, ale žárovka byla t.č. na dovolené.

Obrázek

Obrázek

Všiml jsem si toho při projížďce s autem Ondřeje730i. Asi před měsícem jsme se jeli projet, já si vyzkoušel jeho vyladěný šestiválec, on můj osmiválec. Pro mě to byla premiéra se sedmou v manuálu, pro něj v automatu. Na to, že má auto bez výbavy, v hadru, klacku, sporáku a s na prvním pohled nejslabším motorem se o něj příkladně stará, nastrkal do něj hromadu peněz a to do věcí, které nejsou vidět (úpravy podvozku a vyladění motoru), ale v součtu káru posouvají tam kam patří. Mile překvapí, jak příjemně se s ním jezdí. Bylo takové příjemně svěží, ochotné a čitelné. Rozhodně víc jak moje.

Strašně mě baví, že má každý důraz na něco jiného a auto i jinak prožívá. Ondřej mě v tomhle směru obohatil o další mentální směr. Škoda, že nemá auto v uživatelích. Děkuji za pozvání! (Fotodokumentace není, protože byla tma a mlha.)

Další novinkou je, že kanystr do rezervy je doma, uvnitř jako nový, hrdlo objednám. Má 9l a krásně padne do patnáctky rezervy.

No a 540i to má za sebou, rychle mizí na orgány a zůstávají pouze agregáty v holé boudě, aby to šlo natočit a natáhnout na podval. Dobře, že jsem ji koupil, el. volant s pamětí totiž potřebuje i svazek, který se do jiných aut nedával a je součástí základního svazku. Hodinu jsem ho v mrazu rozpinovával, drát po drátu vyplétal a popisoval. Mám za sebou taky pokusy s opaměťováním sedačky spolujezdce a vypadá to, že to půjde velmi elegantně a bez drastických zásahů.

Auto stále jezdí jak má, včera jsem si užil sněhu pod zadkem, dělá mi radost!

Obrázek
Naposledy upravil(a) Huff dne ned led 31, 2016 7:42 pm, celkem upraveno 1 x.
BMW E32 730ia V8
Huff

Příspěvek od Huff »

Při hledání parkování v centru Slavkova u Brna jsem zahlédl Volhu 24. Říkám si, paráda (mám doma rozdělanou 24-10), prohlédnu si obě auta vedle sebe...

Po sem dobrý. Vystoupím, kouknu dozadu a tam dva vycpaní novomanželé, mezi nimi kyblík na šampus a v něm láhev. Myslím, že mě ten pohled bude ještě docela dlouho pronásledovat a budit ze spaní - PSYCHEDELIE! Na zadním platě dva angličáci Volha, servisní knížka, návod, na výfuku kočičí pracka, vepředu na skle nápis veterán, staré SPZ v chromovaných rámečcích pro nový velký formát, sedačky potaženy růžovou chlupatou dekou. Pán byl zřejmě aranžér nebo dekoratér. Musel jsem si odplivnout.

Jediné co se mi líbilo, že sedma vypadala vedle Volhy nezvykle supermoderně.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

A kanystr má hrdlo, už jen nový lak a může reprezentovat.

Obrázek
BMW E32 730ia V8
herman17

Příspěvek od herman17 »

No to si delas prdel :D pán asi trénuje na svatební sezónu :lol: Jinak Volhy já rád :)
SPORT & RELAX AREÁL BOZEŇOV - restaurace, wellness hotel ***, firemní akce, školící centrum, kemp, tenisové kurty, minigolf, lanové centrum a jiné
Obrázek
http://WWW.BOZENOV.CZ
Odpovědět