Tímto teď žiji a těším se. Pro někoho běžná věc, pro mě žárovka, o které jsem vůbec netušil, že existuje

Dokonce jsou dvě verze tohoto tlačítka, bezžárovkové a s žárovkou. Já měl v autě celou dobu podsvícené, ale žárovka byla t.č. na dovolené.
Všiml jsem si toho při projížďce s autem Ondřeje730i. Asi před měsícem jsme se jeli projet, já si vyzkoušel jeho vyladěný šestiválec, on můj osmiválec. Pro mě to byla premiéra se sedmou v manuálu, pro něj v automatu. Na to, že má auto bez výbavy, v hadru, klacku, sporáku a s na prvním pohled nejslabším motorem se o něj příkladně stará, nastrkal do něj hromadu peněz a to do věcí, které nejsou vidět (úpravy podvozku a vyladění motoru), ale v součtu káru posouvají tam kam patří. Mile překvapí, jak příjemně se s ním jezdí. Bylo takové příjemně svěží, ochotné a čitelné. Rozhodně víc jak moje.
Strašně mě baví, že má každý důraz na něco jiného a auto i jinak prožívá. Ondřej mě v tomhle směru obohatil o další mentální směr. Škoda, že nemá auto v uživatelích. Děkuji za pozvání! (Fotodokumentace není, protože byla tma a mlha.)
Další novinkou je, že kanystr do rezervy je doma, uvnitř jako nový, hrdlo objednám. Má 9l a krásně padne do patnáctky rezervy.
No a 540i to má za sebou, rychle mizí na orgány a zůstávají pouze agregáty v holé boudě, aby to šlo natočit a natáhnout na podval. Dobře, že jsem ji koupil, el. volant s pamětí totiž potřebuje i svazek, který se do jiných aut nedával a je součástí základního svazku. Hodinu jsem ho v mrazu rozpinovával, drát po drátu vyplétal a popisoval. Mám za sebou taky pokusy s opaměťováním sedačky spolujezdce a vypadá to, že to půjde velmi elegantně a bez drastických zásahů.
Auto stále jezdí jak má, včera jsem si užil sněhu pod zadkem, dělá mi radost!