To je super nahrat video, kde ma byt neco slyset na motoru a rve tam do toho radio
Prakticky jakakoli castka, kterou das do sedmy na udrzbu se uz nikdy nezaplati. S tim se smir. Je treba premyslet tak, ze si to auto nechas naporad, jako nekteri tady a pak ma smysl do toho sypat vcetne kvalitni prevence a mas z toho i radost a neni ti lito penez, protoze to delas uz jen a pouze pro sebe. Nebo pocitas s tim, ze to casem prodas a pak nezbyva nez myslet sporive. S kazdou dalsi opravou, ktera nebyla absolutne nutna, se priblizujes do skupiny lidi, o ktere pisu vyse. Je to smutny, ale je to tak. Nikdo ti pres inzerat neoceni, ze jsi dal nekolik desitek tisic za nove vanosy a muzes se treba rozbrecet. Tak to bohuzel je. Nebo ze jsi dal tisice za renovaci kozeneho interieru. Nebo pretesnenej motor, nebo jsi vymenil lambdy, svicky, civky a jiny hovadiny kvuli volnobehu. Servis prevodovky. Nebo novy svetla. Uz ted jsi v minusu, stejne jako skoro kazdy tady. S tim jsi to auto ale kupoval a stalo smesnou cenu na to, co to je za karu. e38 je auto, kterej normalni clovek prubezne servisuje, aby normalne jelo a normalne vypadalo. A kazdej si radeji koupi za 120 auto od perfekta, ktery podle fotek vypada krasne a nejspis i krasne pojede a nejakou chvili mu to treba i vydrzi, nez by nekdo dal 150 ci vice za tvoje auto, ktery jsi sice opecovaval, ale je to porad rachotina i kdyz ma spoustu veci nadprumerne poresenych. Porad ale muzes byt rad, ze nemas auto jako Kitrop

Rozmysli, co s tim autem do budoucna zamyslis a podle toho jednej. Co pise perfekt je pravda, ale ono to jinak delat nejde, pokud clovek neni blazen, aby auto opravil za balik penez a pak ho poslal dal za par supu. Uz i pri minimanim rozpoctu clovek trati. Ja jsem taky uz davno v minusu a jeste rad bych na aute par veci udelal. Provoz proste neni jen benzin a olej, ale neco navic.