Ono je taky něco jiného ject tou rychlostí pořád, nebo neustále brzdit a zase zrychlovat. Jezdim teď do Rajchu služební trojkovou oktávkou 1,6 TDi 66kW a nejsem schopnej se s tou mrchou dostat přes 6 nafty na 100. A to už jsem zašel tak daleko, že jakmile je předemnou volno, tak dávám prostě plnej. Ono to stejně stoupá tak do 190 a jak přijde mírnej kopeček, tak rychlost zase klesá
728i E38 Vysoká spotřeba
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
- dunnst
- Kontaktovat uživatele:
Re: 728i E38 Vysoká spotřeba
Já ji protahuji většinou někde na okrskách, na dálnici většinou prostě jedu. S tou dálniční spotřebou je to takové diskutabilní, do určité rychlosti to žere zhruba to samé, nebo stoupá jen zlehka a pak to začne stoupat cca litr na 10 km/h. U E32 je vidět, že to stavěli na stabilních 130, taková ideální rychlost na nízkou spotřebu. U E38 jsem si myslel, že je to posunuto na 150, do kdy to žere cca podobně a až pak začne spotřeba stoupat.
Ono je taky něco jiného ject tou rychlostí pořád, nebo neustále brzdit a zase zrychlovat. Jezdim teď do Rajchu služební trojkovou oktávkou 1,6 TDi 66kW a nejsem schopnej se s tou mrchou dostat přes 6 nafty na 100. A to už jsem zašel tak daleko, že jakmile je předemnou volno, tak dávám prostě plnej. Ono to stejně stoupá tak do 190 a jak přijde mírnej kopeček, tak rychlost zase klesá
Jenže aktuální při plnym knedlíku v tý rychlosti je 10 na sto a s hustotou dopravy, co tam maj, se ty vysoký rychlosti nedaj držet ani polovinu cesty. I tak mě tímhle to auto hrozně sere, já všude vychvaluju sedmu, že to s tim narvanym motorem jezdí za náklady nějakýho TDi a tahle mrcha mi to kompletně vyvrací. Jezdit timhle stylem sedmou, tak bych pod 16 LPG nešel ani smykem.
- volf-m
Re: 728i E38 Vysoká spotřeba
Já měl Octavii I 1.9tdi 66kW s automatem a jezdil jsem po městě cca za 6.5l nafty - to teď jezdím za 14LPG, ale dálka byla skoro to samý a tam jsem se 7er spotřebou na 11. Když jsem nedávno jezdil s Transporterem 2.0tdi, tak jsem trochu spěchal a palubák mi ukázal 11 litrů nafty, to byl třeba šok. Když se vrátím zpátky v čase, tak jsme se jednou jeli projet s kámošem já ve Fábii 1.2htp 47kW a on e30 1.8i M40 83kW, protože mi nevěřil že to jede podobně jak ty dnešní M40. Krom toho, že jsme opravdu byly s dynamikou +- nastejno, tak tohle ex firemní HTP jezdilo dálku za 6.5 benzínu prasostylem. Bylo to opravdu jendo z nejlépe jedoucích, ve firmě se tomu pořád nakládalo a bylo to tak dobře zajetý
BMW E38 750iA Individual
BMW 330i E91 Ghetto Touring
Mini Cooper S Cabrio (R57)
BMW 330i E91 Ghetto Touring
Mini Cooper S Cabrio (R57)