Prejel jsem zmrzlej snih a rozparal jsem tak kryci plast co je pod motorem a pred prevodovkou. Ano muzu si tak akorat nadavat, ze jsem to nenechal zvysit vys, ale dobry. Snih se dostal i pres to dal a pochuchal kabely co jsou u prevodovky (ten predni hlavne), takze to blblo, transmission failsafe Skakani z D na S3 samovolne, atd. Pote jsem auto zvedl a vodpojil a zapojil co slo, chvili projel a uz to radi fajnove. Sice malinko kope, ale to delalo trosicku vzdy, jestli vic nebo min neposoudim.
Tolik uvod.
Nezklapi se mi ted ale pri zarazeni zpatecky samo zrcatko spolujezdce. Fakt je to pro me dost problem nebo otrava ho sklapet rucne. Kazdopadne se da manualne ovladat vpohode. Takze vede drat primo od prevodovky dozadu k tv modolu a couvaci kamere a k zrcatku nebo je to vse reseno reseno nejakou logikou (ibus, kbus, pbus) a nejakym modulem co resi co je zarazeno a podle toho posle proud dal? Tim padem by si ten modul rekl aha byl transmission failsafe, tak nebudu sklapet zrcatko, dokud nebudou smazane chybi. Apropo stacilo by pak smazat chybi testem 21? (nezkousel jsem, napadlo me to az ted
Jeste bych dodal, ze couvaci svetla se pri R rozsviti ... takze pokud si to couvaci kamera a tudiz pak TV modul bere ze stejneho zdroje jako svetla je divne proc by to nedelalo i zrcatko a tudiz to vypada na nejaky ten modulek \: