Stránka 1 z 1

Jak vyndat pedál plynu, abych mohl vyndat koberec?

Napsal: úte zář 18, 2018 5:18 pm
od xtomek
Ahojte, chci vyndat koberec a nemuzu prijit na to, jak u e38 poFL uvolnit plynovy pedal, abych koberec provliknul kolem nej. Myslel jsem, ze ho vytahnu z podlahy - takze podle navodu na netu jsem z druhy strany pedalu zamacknul dole jednu zapadku smerem do podlahy, ale co dal? Pedal se furt ani nehne. Jsou tam jeste nejaky zacvakavatka? Nebo jak ten koberec dostat ven? :-)

Re: Jak vyndat pedál plynu, abych mohl vyndat koberec?

Napsal: stř zář 19, 2018 1:12 pm
od Honza164
Já si zrovna ted v pondělí objednal nový pedál, chci tam mít hezký nový, povlak brzdy už mám. Předpokládám, že e32 to má stejně, tak se na to podívám a pak napíšu.

Re: Jak vyndat pedál plynu, abych mohl vyndat koberec?

Napsal: stř zář 19, 2018 6:46 pm
od xtomek
Je to tak, nasel jsem navod na e32 a uz je pedal venku. Jsou tam dve zapadky a ty se musi bud vytlacit ze zadu smerem od motoru a nebo vyhackovat (a pritom jsem je ozizlal) smerem do kabiny. Dik za tip.

Re: Jak vyndat pedál plynu, abych mohl vyndat koberec?

Napsal: pon říj 08, 2018 2:06 pm
od Honza164
Ted o víkendu jsem ho měnil na e32 za nový. Není to nic těžkeho. Nejdřív ho vyháknout z táhla. Potom odepnout pojistku zezadu. Na to nejlepe vzít šroubovák (prstem v te poloze nejde vyvinout takovou sílu). Pak z přední strany opatrně promáčknout koberec, šroubovákem podebrat jednu stranu, vyloupnout a druhá už půjde sama. Pod pedálem jsem měl hodně písku, tak je alespon dobrá příležitost to pořádně vyčistit.