[BMW E66 750Li Individual] - zo striebornej čierna...
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
- korado87
Re: [BMW E66 750Li Individual] - zo striebornej čierna...
Volant som dával robiť pani, ktorej dávam robiť všetky volanty keď je treba. Je to spravené výborne, aj keď stopercentný originál to už nikdy nebude. Na jednom mieste je koža viac napnutá a viem to stlačiť. Ale rozumiem že takýto volant sa zle robí. V každom prípade sto a jedno oproti tomu čo tam bolo
E38 V12 * long
E38 V12 * extra-long
E38 V12 * heavy-long
E66 V8 * daily plynový Individual long
E38 V12 * extra-long
E38 V12 * heavy-long
- Huff
Volant pecka. A super odtunění.
BMW E32 730ia V8
- korado87
Ďakujem, chystám sa na kompletné vytmelenie dverí, výmenu silenblokov v piestniciach, nové predné svetlá budú, zásterky kolies a keď vyjde čas tak aj lakovačka kapoty (zatiaľ som ju dočasne opravil lakovacou ceruzkou z BMW), nárazníka, výmena predných blatníkov, veka kufra atď... len neviem či to robiť na zimu alebo až po nej. Prebehla aj prvá výmena oleja, sviečok (boli tam Brisk
) a filtrov. A kilometre naskakujú. A bude aj alcantarová stropnica samozrejme
E38 V12 * long
E38 V12 * extra-long
E38 V12 * heavy-long
E38 V12 * extra-long
E38 V12 * heavy-long
- korado87
Auto je kompletne na dverách vytmelené, ten rozdiel je fakt citeľný, hlavne to nemá zvuk ako plechovka keď sa to zatvára. Umrel alternátor a potom nový remeň, takže sa 2x za mesiac povozila na vozíku, dostala alcantarový strop, vytepoval som kufor a trošku interiér a to je asi všetko. Poslúcha, jazdí a dobre je 
E38 V12 * long
E38 V12 * extra-long
E38 V12 * heavy-long
E38 V12 * extra-long
E38 V12 * heavy-long
- fishmaker
- Kontaktovat uživatele:
pecka...neni co dodat...alcantara tomu vždycky prospěje 
First EX: BMW e38 740i 6/1995 
Second EX : BMW e66 745Li 2/2002 + LPG
Third EX : BMW f01 740i 3/2009

Second EX : BMW e66 745Li 2/2002 + LPG

Third EX : BMW f01 740i 3/2009

- korado87
Pár nových info a postrehov, auto stále jazdí, aj keď momentálne nie ako primárne, ale keďže sa pokazilo rodinné vozidlo tak som ho posunul dočasne pani manželke. Prezuté na Styling 95, musím pohľadať inú zimnú sadu, asi by som šiel do Styling 93. Uvidíme, čo zoženiem. V poslednej dobe pozorujem horšie studené štarty, auto trasie, ide nepravidelne, ale je to len pár sekúnd, potom sa to ukľudní, mal som podozrenie na škrtiacu klapku, vyčistená, pri tej príležitosti vymenená aj gumená hadica do sania, ale bohužiaľ bez zmeny. Pokazil sa mechanizmus stieračov, takže aj ten je vymenený, za jazdený + premazaný. Jeden defekt bol, to bolo tiež zaujímavé, lebo samozrejme v tej najhoršej chvíli to bolo. No a konečne som sa odhodlal k renovácii vodičovho sedadla, keďže ten molitan bol presedený a koža už mala tiež čo-to za sebou. Takisto madlo dverí vodiča aj spolujazdca opravia tiež k tomu. Tak som zvedavý na výsledok.
Aktuálne 35.485km spolu
Aktuálne 35.485km spolu
E38 V12 * long
E38 V12 * extra-long
E38 V12 * heavy-long
E38 V12 * extra-long
E38 V12 * heavy-long
- korado87
Opravené vodičovo sedadlo, koža zrenovovaná, nastriekaná, nalakovaná, vymenená dečka s výhrevom, nový molitan, oprava lakťovej opierky, madla dverí na vodičovej a spolujazdcovej strane. Auto dostalo čiernu alcantarovú stropnicu (už ich vymením aj poslepiačky tie stropnice
).
Tento rok chcem dať spraviť guferá ventilov, dolievam liter na cca 8000km, vymeniť čelné okno, pri tej príležitosti aj nové torpédo pod stierače, musím už zhodiť aj ten Alpina zadný kufor a dať sériu, vymením poškriabaný pravý predný blatník, možno predný nárazník, hmlovky mám kúpené tiež nové, no a aj vodičove spätné zrkadlo by som rád vymenil, zohnal som krajšie s plne funkčným stmievaním. Zle sa to robí a plánuje keďže to auto denne jazdí ale nejako to dám(e)
Tento rok chcem dať spraviť guferá ventilov, dolievam liter na cca 8000km, vymeniť čelné okno, pri tej príležitosti aj nové torpédo pod stierače, musím už zhodiť aj ten Alpina zadný kufor a dať sériu, vymením poškriabaný pravý predný blatník, možno predný nárazník, hmlovky mám kúpené tiež nové, no a aj vodičove spätné zrkadlo by som rád vymenil, zohnal som krajšie s plne funkčným stmievaním. Zle sa to robí a plánuje keďže to auto denne jazdí ale nejako to dám(e)
E38 V12 * long
E38 V12 * extra-long
E38 V12 * heavy-long
E38 V12 * extra-long
E38 V12 * heavy-long
- korado87
Zase je sedma po väčšom servise, robilo sa toho na etapy viac ako dosť, spomeniem to najdôležitejšie...
- nové čelné sklo
- nové torpédo pod čelné sklo
- premazanie mechanizmu stieračov
- oprava ostrekovačov stieračov (konečne to strieka tak ako má)
- zánovné katalyzátory (auto malo problém na emisnej kontrole)
- nové lambda sondy
- nové tyčky riadenia
- vymenený termostat, dali sme znížený, aby motor nepracoval v takých vysokých teplotách
- vymenené veko kufra za sériové (popri tom nové emblémy, označenie modelu, tesnenie zadných svetiel atď.)
- nové lízatká gumené čo sú na predných podblatníkoch
- nové bočné smerovky na predných blatníkoch
asi začína odchádzať riadiaca jednotka ABS, vysvecuje kontrolky trakcie, kontroly tlaku pneu, bŕzd a pod... takže super nenudíme sa spolu
a zabudol som na to najdôležitejšie, nahodil som zadné zásterky na kolesá
- nové čelné sklo
- nové torpédo pod čelné sklo
- premazanie mechanizmu stieračov
- oprava ostrekovačov stieračov (konečne to strieka tak ako má)
- zánovné katalyzátory (auto malo problém na emisnej kontrole)
- nové lambda sondy
- nové tyčky riadenia
- vymenený termostat, dali sme znížený, aby motor nepracoval v takých vysokých teplotách
- vymenené veko kufra za sériové (popri tom nové emblémy, označenie modelu, tesnenie zadných svetiel atď.)
- nové lízatká gumené čo sú na predných podblatníkoch
- nové bočné smerovky na predných blatníkoch
asi začína odchádzať riadiaca jednotka ABS, vysvecuje kontrolky trakcie, kontroly tlaku pneu, bŕzd a pod... takže super nenudíme sa spolu
a zabudol som na to najdôležitejšie, nahodil som zadné zásterky na kolesá
E38 V12 * long
E38 V12 * extra-long
E38 V12 * heavy-long
E38 V12 * extra-long
E38 V12 * heavy-long
- korado87
Viac ako 57000km spolu
- dve nové zadné pneu R19
- servis LPG (nové vstrekovače)
- veľký servis motora (vyčistenie a pretesnenie ventilových viek, horných častí predných pŕs, pretesnenie sania, výmena stredového krytu motora, výmena vodných ventilov kúrenia - preventívne, výmena sviečok, cievok, vodných hadíc, výmena motorového oleja, chladicej zmesi, pretesnenie podtlakovej pumpy, kontrola membrán odvetrávania, opravy kabeláže, výmena podtlakovej hadice bŕzd, čistenie odtokov, skladanie tak aby bol motor ako z fabriky, nové držiaky, skrutky atď… skrátka veľký servis motora aby bolo všetko na poriadku ako má byť na dlhý čas, celkovo za príjemných 3100€)
- pred vianocami umrelo palivové čerpadlo, takže vymenené 23.12. pred barákom
- dve nové zadné pneu R19
- servis LPG (nové vstrekovače)
- veľký servis motora (vyčistenie a pretesnenie ventilových viek, horných častí predných pŕs, pretesnenie sania, výmena stredového krytu motora, výmena vodných ventilov kúrenia - preventívne, výmena sviečok, cievok, vodných hadíc, výmena motorového oleja, chladicej zmesi, pretesnenie podtlakovej pumpy, kontrola membrán odvetrávania, opravy kabeláže, výmena podtlakovej hadice bŕzd, čistenie odtokov, skladanie tak aby bol motor ako z fabriky, nové držiaky, skrutky atď… skrátka veľký servis motora aby bolo všetko na poriadku ako má byť na dlhý čas, celkovo za príjemných 3100€)
- pred vianocami umrelo palivové čerpadlo, takže vymenené 23.12. pred barákom
E38 V12 * long
E38 V12 * extra-long
E38 V12 * heavy-long
E38 V12 * extra-long
E38 V12 * heavy-long