Co za oleje do 750 difoš

Elegantní rv. 1994 - 2001
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Rescator

Re: Co za oleje do 750

Příspěvek od Rescator »

Kluci co mám dolít do převodovky?
PRAHAV8

Příspěvek od PRAHAV8 »

Olej :D
Rescator

Příspěvek od Rescator »

KLUCI SOS POTŘEBUJU FAKT PORADIT CO DO TÉ PŘEVODOVKY.JAK JSEM NAPOSLED JEL TAK TO HODILO PŘEVODOVKU DO NOUZÁKU ASI JE TAM MÁLO OLEJE. MÁM ROK 97 A NA PŘEVODOVCE MÁM PICIT JE ZELENEJ ŠTÍTEK. Jo a jak to dolít jakou má mít ten olej-převodovka teplotu při tom dolívání? Díky za radu
Rejchy

Re: Co za oleje do 750 sos převodovka

Příspěvek od Rejchy »

Olej Mobil ATF LT 71141,dolévat při nastartovaném motoru a zařazeném P,nebo N nalévacím otvorem ve spod vany,teplota by měla být kolem 40 stupňů.
Ex E38 750ia DG26378 LPG
Rescator

Příspěvek od Rescator »

díky moc
PRAHAV8

Příspěvek od PRAHAV8 »

KDyž už jseš v tom tak rovnou vyměn tesnění a filtr + šrouby. Není to drahé ;)
Rescator

Příspěvek od Rescator »

dobře díkec
Rescator

Příspěvek od Rescator »

kluci co mám dát za olej do toho difošu a jak poznám samosvor? Kamoš tvrdil že když zatočím za kardan tak se obě kola točí stejně né každý na jinou stranu. Někdo to předemnou už předělával a nevim kdyby tam byl svor abych tam nedal blbej olej?
alap

Re: Co za oleje do 750 difoš

Příspěvek od alap »

Když máš auto na heveru a zatočíš jedním kole a druhé se točí ve stejném směru, máš samosvor. když opačně, tak máš obyčejný diferenciál.
Ohledně oleje bude dobré vědět z čeho tam je daný a podle jakéhokoliv mazacího plánu zjistíš, jaký olej nalít.
ex e38 728ia 99 LPG
PRAHAV8

Příspěvek od PRAHAV8 »

Rescator píše:kluci co mám dát za olej do toho difošu a jak poznám samosvor? Kamoš tvrdil že když zatočím za kardan tak se obě kola točí stejně né každý na jinou stranu. Někdo to předemnou už předělával a nevim kdyby tam byl svor abych tam nedal blbej olej?
Tady máš už napsáno jakej olej
BobbySD píše:podle ofiko dat do motoru prijde plna syntetika...ale ja jezdim (jezdil jsem) na polo. 60 je do toho zbytecna. servo atf (2ka) nebo nektere rizeni CHF11, automat to same difer klasika 75w90

dex 3 je to same co 2ka akorat to ma asi navic nejakou primes a plni to navic nejake dalsi specifikace ale kdyz to tam nalejes tak se tomu urcite nic nestane
Odpovědět