Co za oleje do 750 difoš
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
-
Rescator
Re: Co za oleje do 750
Kluci co mám dolít do převodovky?
-
Rescator
Re: Co za oleje do 750
KLUCI SOS POTŘEBUJU FAKT PORADIT CO DO TÉ PŘEVODOVKY.JAK JSEM NAPOSLED JEL TAK TO HODILO PŘEVODOVKU DO NOUZÁKU ASI JE TAM MÁLO OLEJE. MÁM ROK 97 A NA PŘEVODOVCE MÁM PICIT JE ZELENEJ ŠTÍTEK. Jo a jak to dolít jakou má mít ten olej-převodovka teplotu při tom dolívání? Díky za radu
- Rejchy
Re: Co za oleje do 750 sos převodovka
Olej Mobil ATF LT 71141,dolévat při nastartovaném motoru a zařazeném P,nebo N nalévacím otvorem ve spod vany,teplota by měla být kolem 40 stupňů.
Ex E38 750ia DG26378 LPG
-
Rescator
-
PRAHAV8
KDyž už jseš v tom tak rovnou vyměn tesnění a filtr + šrouby. Není to drahé 
-
Rescator
dobře díkec
-
Rescator
kluci co mám dát za olej do toho difošu a jak poznám samosvor? Kamoš tvrdil že když zatočím za kardan tak se obě kola točí stejně né každý na jinou stranu. Někdo to předemnou už předělával a nevim kdyby tam byl svor abych tam nedal blbej olej?
-
alap
Re: Co za oleje do 750 difoš
Když máš auto na heveru a zatočíš jedním kole a druhé se točí ve stejném směru, máš samosvor. když opačně, tak máš obyčejný diferenciál.
Ohledně oleje bude dobré vědět z čeho tam je daný a podle jakéhokoliv mazacího plánu zjistíš, jaký olej nalít.
Ohledně oleje bude dobré vědět z čeho tam je daný a podle jakéhokoliv mazacího plánu zjistíš, jaký olej nalít.
ex e38 728ia 99 LPG
-
PRAHAV8
Tady máš už napsáno jakej olejRescator píše:kluci co mám dát za olej do toho difošu a jak poznám samosvor? Kamoš tvrdil že když zatočím za kardan tak se obě kola točí stejně né každý na jinou stranu. Někdo to předemnou už předělával a nevim kdyby tam byl svor abych tam nedal blbej olej?
BobbySD píše:podle ofiko dat do motoru prijde plna syntetika...ale ja jezdim (jezdil jsem) na polo. 60 je do toho zbytecna. servo atf (2ka) nebo nektere rizeni CHF11, automat to same difer klasika 75w90
dex 3 je to same co 2ka akorat to ma asi navic nejakou primes a plni to navic nejake dalsi specifikace ale kdyz to tam nalejes tak se tomu urcite nic nestane